Sound & Vision Projects

Contactgegevens Sound & Vision Projects: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sound & Vision Projects: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sound & Vision Projects

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 6; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 01 48 (+32-09 372 01 48) 09 372 01 48 (+32-09 372 01 48)

Fax (fax): 09 372 01 48 (+32-09 372 01 48) 09 372 01 48 (+32-09 372 01 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sound & Vision Projects: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sound & Vision Projects"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sound & Vision Projects"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sound & Vision Projects, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sound & Vision Projects. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sound & Vision Projects, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sound & Vision Projects. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sound & Vision Projects
Products information Sound & Vision Projects

BTW identificatienummer (tax): BE03099487304
Ondernemingsnummer: 7912322998
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Sound & Vision Projects zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sound & Vision Projects
(Get full report from official database of BE for Sound & Vision Projects)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sound & Vision Projects
Addition kinds of activities for Sound & Vision Projects

326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
20999901. Amandel pasta | Almond pastes
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
26210408. Tekstpapier | Text paper
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
73890703. Laminatiedienst | Laminating service
80490402. Hypnotiseur | Hypnotist
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij Sound & Vision Projects: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sound & Vision Projects: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sound & Vision Projects. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sound & Vision Projects. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Sound & Vision Projects in sociale netwerken
Look for responds of Sound & Vision Projects in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sound & Vision Projects. Laat een reactie achter voor Sound & Vision Projects. Sound & Vision Projects bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sound & Vision Projects. Leave a respond for Sound & Vision Projects. Sound & Vision Projects on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sound & Vision Projects op de google maps. Adres en contacten Sound & Vision Projects
Location of Sound & Vision Projects on the google maps. Address and contacts of Sound & Vision Projects

Andere gerelateerde bedrijven als come Sound & Vision Projects Sound & Vision Projects: Fabo BVBA | Club de Natation de Bastogne | LOOMANS | ETS. DE COCK | M.GILLET

Other related companies as Sound & Vision Projects: Fabo BVBA | Club de Natation de Bastogne | LOOMANS | ETS. DE COCK | M.GILLET

Sound & Vision Projects is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sound & Vision Projects, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03099487304. Het bedrijf Sound & Vision Projects bevindt zich op het adres: Zandstraat 6; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Video - Production and realisation. Producten gemaakt in Sound & Vision Projects zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sound & Vision Projects is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sound & Vision Projects is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sound & Vision Projects, openstaande posities, locatie van Sound & Vision Projects op de kaart.

Sound & Vision Projects is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sound & Vision Projects, company assigned to the tax number BE03099487304. The company Sound & Vision Projects is located at the address: Zandstraat 6; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Video - Production and realisation. Products created in Sound & Vision Projects were not found.
The main activity of Sound & Vision Projects is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sound & Vision Projects is not available. You also can look at reviews of Sound & Vision Projects, open positions, location of Sound & Vision Projects on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sound & Vision Projects, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sound & Vision Projects, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sound & Vision Projects, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sound & Vision Projects, employees, financial statistics.