Bitotic BVBA

Contactgegevens Bitotic BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bitotic BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bitotic BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Voort 84; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 26 48 86; 0495 83 52 81 (+32-014 26 48 86; 0495 83 52 81) 014 26 48 86; 0495 83 52 81 (+32-014 26 48 86; 0495 83 52 81)

Fax (fax): +32 (51) 832-79-55 +32 (51) 832-79-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bitotic BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bitotic BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bitotic BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bitotic BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bitotic BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bitotic BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bitotic BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bitotic BVBA
Products information Bitotic BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09492431640
Ondernemingsnummer: 8130950927
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Hairdressing salons - Ladies; Masters of ceremonies; Video reports

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bitotic BVBA
(Get full report from official database of BE for Bitotic BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bitotic BVBA
Addition kinds of activities for Bitotic BVBA

208701. Voedselkleurstoffen | Food colorings
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
37320203. Dories, gebouw en reparatie | Dories, building and repairing
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij Bitotic BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bitotic BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bitotic BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bitotic BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

Zoek naar antwoorden van Bitotic BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bitotic BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bitotic BVBA. Laat een reactie achter voor Bitotic BVBA. Bitotic BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bitotic BVBA. Leave a respond for Bitotic BVBA. Bitotic BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bitotic BVBA op de google maps. Adres en contacten Bitotic BVBA
Location of Bitotic BVBA on the google maps. Address and contacts of Bitotic BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bitotic BVBA Bitotic BVBA: Cabinet | Lagiewka H | Frederich Fran?oise | Cafetaria Zwembad Strombeek | AAGS Bvba

Other related companies as Bitotic BVBA: Cabinet | Lagiewka H | Frederich Fran?oise | Cafetaria Zwembad Strombeek | AAGS Bvba

Bitotic BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bitotic BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09492431640. Het bedrijf Bitotic BVBA bevindt zich op het adres: Ter Voort 84; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Video - Production and realisation. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Masters of ceremonies; Video reports.
De hoofdactiviteit van Bitotic BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bitotic BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bitotic BVBA, openstaande posities, locatie van Bitotic BVBA op de kaart.

Bitotic BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bitotic BVBA, company assigned to the tax number BE09492431640. The company Bitotic BVBA is located at the address: Ter Voort 84; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Video - Production and realisation. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Masters of ceremonies; Video reports.
The main activity of Bitotic BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bitotic BVBA is not available. You also can look at reviews of Bitotic BVBA, open positions, location of Bitotic BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bitotic BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bitotic BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bitotic BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bitotic BVBA, employees, financial statistics.