H.P. HI-FI VIDEO SPRL

Contactgegevens H.P. HI-FI VIDEO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.P. HI-FI VIDEO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.P. HI-FI VIDEO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 273; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 353 14 34; 02 354 01 89 (+32-02 353 14 34; 02 354 01 89) 02 353 14 34; 02 354 01 89 (+32-02 353 14 34; 02 354 01 89)

Fax (fax): 02 353 14 34 (+32-02 353 14 34) 02 353 14 34 (+32-02 353 14 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.P. HI-FI VIDEO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.P. HI-FI VIDEO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.P. HI-FI VIDEO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.P. HI-FI VIDEO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.P. HI-FI VIDEO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.P. HI-FI VIDEO SPRL
Products information H.P. HI-FI VIDEO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06426971435
Ondernemingsnummer: 5433532714
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Video - Equipment and Supplies - Sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.P. HI-FI VIDEO SPRL
(Get full report from official database of BE for H.P. HI-FI VIDEO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.P. HI-FI VIDEO SPRL
Addition kinds of activities for H.P. HI-FI VIDEO SPRL

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
525101. Gereedschap | Tools
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
20410203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld | Pancake batter, frozen or refrigerated
35420101. Buigmachines | Bending machines
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts

Werken bij H.P. HI-FI VIDEO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.P. HI-FI VIDEO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van H.P. HI-FI VIDEO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of H.P. HI-FI VIDEO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Laat een reactie achter voor H.P. HI-FI VIDEO SPRL. H.P. HI-FI VIDEO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.P. HI-FI VIDEO SPRL. Leave a respond for H.P. HI-FI VIDEO SPRL. H.P. HI-FI VIDEO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.P. HI-FI VIDEO SPRL op de google maps. Adres en contacten H.P. HI-FI VIDEO SPRL
Location of H.P. HI-FI VIDEO SPRL on the google maps. Address and contacts of H.P. HI-FI VIDEO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come H.P. HI-FI VIDEO SPRL H.P. HI-FI VIDEO SPRL: LANDBOUWKREDIET | ALR Consultancy | STUDIO A.B.C. | Beke E | FRANCISCUS TOPS

Other related companies as H.P. HI-FI VIDEO SPRL: LANDBOUWKREDIET | ALR Consultancy | STUDIO A.B.C. | Beke E | FRANCISCUS TOPS

H.P. HI-FI VIDEO SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.P. HI-FI VIDEO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06426971435. Het bedrijf H.P. HI-FI VIDEO SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 273; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Video - Equipment and Supplies - Sale. Lijst met producten zijn Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van H.P. HI-FI VIDEO SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.P. HI-FI VIDEO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.P. HI-FI VIDEO SPRL, openstaande posities, locatie van H.P. HI-FI VIDEO SPRL op de kaart.

H.P. HI-FI VIDEO SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.P. HI-FI VIDEO SPRL, company assigned to the tax number BE06426971435. The company H.P. HI-FI VIDEO SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 273; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Video - Equipment and Supplies - Sale. List of products are Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Television & radio - Retail.
The main activity of H.P. HI-FI VIDEO SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of H.P. HI-FI VIDEO SPRL is not available. You also can look at reviews of H.P. HI-FI VIDEO SPRL, open positions, location of H.P. HI-FI VIDEO SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.P. HI-FI VIDEO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.P. HI-FI VIDEO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.P. HI-FI VIDEO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.P. HI-FI VIDEO SPRL, employees, financial statistics.