Robette B

Contactgegevens Robette B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robette B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robette B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Général de Gaulle 36; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 84 75 75 (+32-065 84 75 75) 065 84 75 75 (+32-065 84 75 75)

Fax (fax): +32 (61) 530-66-79 +32 (61) 530-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robette B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robette B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robette B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robette B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robette B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robette B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robette B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robette B
Products information Robette B

BTW identificatienummer (tax): BE07718688964
Ondernemingsnummer: 4623565673
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Robette B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robette B
(Get full report from official database of BE for Robette B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robette B
Addition kinds of activities for Robette B

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
51910201. Luzerne | Alfalfa

Werken bij Robette B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robette B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robette B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robette B. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

Zoek naar antwoorden van Robette B in sociale netwerken
Look for responds of Robette B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robette B. Laat een reactie achter voor Robette B. Robette B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robette B. Leave a respond for Robette B. Robette B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robette B op de google maps. Adres en contacten Robette B
Location of Robette B on the google maps. Address and contacts of Robette B

Andere gerelateerde bedrijven als come Robette B Robette B: FRANCIS LAMBERT | Y-Enzo | GEORGIOS KAROULIDIS | HUIS AMPHORA | COURS PROMOTION SOCIALE

Other related companies as Robette B: FRANCIS LAMBERT | Y-Enzo | GEORGIOS KAROULIDIS | HUIS AMPHORA | COURS PROMOTION SOCIALE

Robette B is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Robette B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07718688964. Het bedrijf Robette B bevindt zich op het adres: Avenue du Général de Gaulle 36; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Robette B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robette B is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robette B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robette B, openstaande posities, locatie van Robette B op de kaart.

Robette B is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Robette B, company assigned to the tax number BE07718688964. The company Robette B is located at the address: Avenue du Général de Gaulle 36; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Robette B were not found.
The main activity of Robette B is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Robette B is not available. You also can look at reviews of Robette B, open positions, location of Robette B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robette B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robette B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robette B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robette B, employees, financial statistics.