Masquilier P

Contactgegevens Masquilier P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Masquilier P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Masquilier P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Centrale 62; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 79 15 63 (+32-065 79 15 63) 065 79 15 63 (+32-065 79 15 63)

Fax (fax): +32 (14) 977-79-90 +32 (14) 977-79-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Masquilier P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Masquilier P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Masquilier P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Masquilier P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Masquilier P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Masquilier P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Masquilier P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Masquilier P
Products information Masquilier P

BTW identificatienummer (tax): BE05410736083
Ondernemingsnummer: 2075012207
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Masquilier P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Masquilier P
(Get full report from official database of BE for Masquilier P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Masquilier P
Addition kinds of activities for Masquilier P

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal

Werken bij Masquilier P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Masquilier P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Masquilier P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Masquilier P. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Masquilier P in sociale netwerken
Look for responds of Masquilier P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Masquilier P. Laat een reactie achter voor Masquilier P. Masquilier P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Masquilier P. Leave a respond for Masquilier P. Masquilier P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Masquilier P op de google maps. Adres en contacten Masquilier P
Location of Masquilier P on the google maps. Address and contacts of Masquilier P

Andere gerelateerde bedrijven als come Masquilier P Masquilier P: Damman Decor BVBA | MICHEL VAN DE WINKEL | Christiaen Vlasbedrijf BVBA | A.M. VLOEBERGH | FE. DE RIDDER

Other related companies as Masquilier P: Damman Decor BVBA | MICHEL VAN DE WINKEL | Christiaen Vlasbedrijf BVBA | A.M. VLOEBERGH | FE. DE RIDDER

Masquilier P is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Masquilier P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410736083. Het bedrijf Masquilier P bevindt zich op het adres: Rue Centrale 62; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Masquilier P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Masquilier P is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Masquilier P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Masquilier P, openstaande posities, locatie van Masquilier P op de kaart.

Masquilier P is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Masquilier P, company assigned to the tax number BE05410736083. The company Masquilier P is located at the address: Rue Centrale 62; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Veterinarians. Products created in Masquilier P were not found.
The main activity of Masquilier P is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Masquilier P is not available. You also can look at reviews of Masquilier P, open positions, location of Masquilier P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Masquilier P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Masquilier P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Masquilier P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Masquilier P, employees, financial statistics.