Ladry D

Contactgegevens Ladry D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ladry D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ladry D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Ferme Marchand 4; 1460; Ittre (Virginal-Samme), België

Telefoon (phone): 067 64 68 83 (+32-067 64 68 83) 067 64 68 83 (+32-067 64 68 83)

Fax (fax): +32 (61) 977-67-30 +32 (61) 977-67-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ladry D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ladry D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ladry D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ladry D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ladry D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ladry D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ladry D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ladry D
Products information Ladry D

BTW identificatienummer (tax): BE09646240234
Ondernemingsnummer: 6790618896
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Ladry D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ladry D
(Get full report from official database of BE for Ladry D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ladry D
Addition kinds of activities for Ladry D

286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec

Werken bij Ladry D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ladry D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ladry D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ladry D. Looking for open vacancies in other companies

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Ladry D in sociale netwerken
Look for responds of Ladry D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ladry D. Laat een reactie achter voor Ladry D. Ladry D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ladry D. Leave a respond for Ladry D. Ladry D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ladry D op de google maps. Adres en contacten Ladry D
Location of Ladry D on the google maps. Address and contacts of Ladry D

Andere gerelateerde bedrijven als come Ladry D Ladry D: Smets C | INSTITUUT VEREECKE | C.E.T.B. | Gesafin NV | DIRK MAERTENS

Other related companies as Ladry D: Smets C | INSTITUUT VEREECKE | C.E.T.B. | Gesafin NV | DIRK MAERTENS

Ladry D is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ladry D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09646240234. Het bedrijf Ladry D bevindt zich op het adres: Rue de la Ferme Marchand 4; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Ladry D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ladry D is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ladry D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ladry D, openstaande posities, locatie van Ladry D op de kaart.

Ladry D is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ladry D, company assigned to the tax number BE09646240234. The company Ladry D is located at the address: Rue de la Ferme Marchand 4; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Ladry D were not found.
The main activity of Ladry D is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ladry D is not available. You also can look at reviews of Ladry D, open positions, location of Ladry D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ladry D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ladry D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ladry D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ladry D, employees, financial statistics.