Ide W

Contactgegevens Ide W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ide W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ide W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 112; 8890; Moorslede, België

Telefoon (phone): 051 77 84 80 (+32-051 77 84 80) 051 77 84 80 (+32-051 77 84 80)

Fax (fax): +32 (63) 965-98-46 +32 (63) 965-98-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ide W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ide W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ide W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ide W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ide W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ide W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ide W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ide W
Products information Ide W

BTW identificatienummer (tax): BE06893890380
Ondernemingsnummer: 8436096191
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Ide W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ide W
(Get full report from official database of BE for Ide W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ide W
Addition kinds of activities for Ide W

342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
34419905. Vloerpalen, verstelbaar: metaal | Floor posts, adjustable: metal
50840402. Boorpunten | Drilling bits
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
79290104. Dansband | Dance band
83220205. Jeugdcentrum | Youth center

Werken bij Ide W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ide W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ide W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ide W. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van Ide W in sociale netwerken
Look for responds of Ide W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ide W. Laat een reactie achter voor Ide W. Ide W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ide W. Leave a respond for Ide W. Ide W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ide W op de google maps. Adres en contacten Ide W
Location of Ide W on the google maps. Address and contacts of Ide W

Andere gerelateerde bedrijven als come Ide W Ide W: Kettler Benelux B.V. | Frigoclair SA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | S. WILFART | MAURICE GEENS

Other related companies as Ide W: Kettler Benelux B.V. | Frigoclair SA | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | S. WILFART | MAURICE GEENS

Ide W is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ide W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06893890380. Het bedrijf Ide W bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 112; 8890; Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Ide W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ide W is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ide W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ide W, openstaande posities, locatie van Ide W op de kaart.

Ide W is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ide W, company assigned to the tax number BE06893890380. The company Ide W is located at the address: Roeselaarsestraat 112; 8890; Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Ide W were not found.
The main activity of Ide W is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ide W is not available. You also can look at reviews of Ide W, open positions, location of Ide W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ide W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ide W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ide W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ide W, employees, financial statistics.