DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK
Private companiesFood and Kindred Products • DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

Contactgegevens DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watertorenstraat 64; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 44 77 45 (+32-011 44 77 45) 011 44 77 45 (+32-011 44 77 45)

Fax (fax): +32 (59) 877-46-26 +32 (59) 877-46-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK
Products information DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE01492187500
Ondernemingsnummer: 8418792724
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK
(Get full report from official database of BE for DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK
Addition kinds of activities for DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates

Werken bij DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK in sociale netwerken
Look for responds of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Laat een reactie achter voor DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. Leave a respond for DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK. DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK op de google maps. Adres en contacten DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK
Location of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK on the google maps. Address and contacts of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: STUDIO D.M.C. | DE MEGABIKERS | HANS-PETER Z?HNER | GEERT DEIGERS | Adam Barlow

Other related companies as DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK: STUDIO D.M.C. | DE MEGABIKERS | HANS-PETER Z?HNER | GEERT DEIGERS | Adam Barlow

DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01492187500. Het bedrijf DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK bevindt zich op het adres: Watertorenstraat 64; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, openstaande posities, locatie van DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK op de kaart.

DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, company assigned to the tax number BE01492187500. The company DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is located at the address: Watertorenstraat 64; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veterinarians. Products created in DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK were not found.
The main activity of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK is not available. You also can look at reviews of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, open positions, location of DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENARTSENPRAKTIJK DE ACHTERHOEK, employees, financial statistics.