De Meyer J

Contactgegevens De Meyer J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meyer J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meyer J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Itali?lei 110; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 48 76 (+32-03 232 48 76) 03 232 48 76 (+32-03 232 48 76)

Fax (fax): +32 (11) 282-39-46 +32 (11) 282-39-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meyer J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meyer J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meyer J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meyer J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meyer J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meyer J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meyer J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meyer J
Products information De Meyer J

BTW identificatienummer (tax): BE01250213623
Ondernemingsnummer: 6830993652
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Meyer J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meyer J
(Get full report from official database of BE for De Meyer J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meyer J
Addition kinds of activities for De Meyer J

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
22980206. Trawltand | Trawl twine
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij De Meyer J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meyer J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meyer J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meyer J. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Meyer J in sociale netwerken
Look for responds of De Meyer J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meyer J. Laat een reactie achter voor De Meyer J. De Meyer J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meyer J. Leave a respond for De Meyer J. De Meyer J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meyer J op de google maps. Adres en contacten De Meyer J
Location of De Meyer J on the google maps. Address and contacts of De Meyer J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meyer J De Meyer J: FISCALUX 2000 | HOGER-OP VELTEM | MAISON DES JEUNES | MICHEL VAN DE VELDE | BENNY STEENBERGEN

Other related companies as De Meyer J: FISCALUX 2000 | HOGER-OP VELTEM | MAISON DES JEUNES | MICHEL VAN DE VELDE | BENNY STEENBERGEN

De Meyer J is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meyer J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01250213623. Het bedrijf De Meyer J bevindt zich op het adres: Itali?lei 110; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in De Meyer J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meyer J is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meyer J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meyer J, openstaande posities, locatie van De Meyer J op de kaart.

De Meyer J is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meyer J, company assigned to the tax number BE01250213623. The company De Meyer J is located at the address: Itali?lei 110; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Veterinarians. Products created in De Meyer J were not found.
The main activity of De Meyer J is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meyer J is not available. You also can look at reviews of De Meyer J, open positions, location of De Meyer J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meyer J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meyer J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meyer J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meyer J, employees, financial statistics.