Boncire T

Contactgegevens Boncire T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boncire T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boncire T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gilly 59; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 34 17 06 (+32-071 34 17 06) 071 34 17 06 (+32-071 34 17 06)

Fax (fax): +32 (15) 937-18-98 +32 (15) 937-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boncire T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boncire T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boncire T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boncire T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boncire T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boncire T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boncire T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boncire T
Products information Boncire T

BTW identificatienummer (tax): BE06177856445
Ondernemingsnummer: 5515106201
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Boncire T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boncire T
(Get full report from official database of BE for Boncire T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boncire T
Addition kinds of activities for Boncire T

17420102. Fresco werk | Fresco work
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
38619907. Stereopticons | Stereopticons
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij Boncire T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boncire T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boncire T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boncire T. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van Boncire T in sociale netwerken
Look for responds of Boncire T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boncire T. Laat een reactie achter voor Boncire T. Boncire T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boncire T. Leave a respond for Boncire T. Boncire T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boncire T op de google maps. Adres en contacten Boncire T
Location of Boncire T on the google maps. Address and contacts of Boncire T

Andere gerelateerde bedrijven als come Boncire T Boncire T: POWELL'S SADDLERY | FLEURS TIFFALY'S | MARNIX BAILLEUL | HUBERT DAHM | G. DETHIER

Other related companies as Boncire T: POWELL'S SADDLERY | FLEURS TIFFALY'S | MARNIX BAILLEUL | HUBERT DAHM | G. DETHIER

Boncire T is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boncire T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06177856445. Het bedrijf Boncire T bevindt zich op het adres: Chaussée de Gilly 59; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Boncire T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boncire T is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boncire T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boncire T, openstaande posities, locatie van Boncire T op de kaart.

Boncire T is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boncire T, company assigned to the tax number BE06177856445. The company Boncire T is located at the address: Chaussée de Gilly 59; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Boncire T were not found.
The main activity of Boncire T is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boncire T is not available. You also can look at reviews of Boncire T, open positions, location of Boncire T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boncire T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boncire T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boncire T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boncire T, employees, financial statistics.