BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV

Contactgegevens BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-02-34 32-37-66-02-34

Fax (fax): 32-37-77-26-77 32-37-77-26-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV
Products information BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE05260772705
Ondernemingsnummer: 1131835937
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV

13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. Leave a respond for BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV. BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV
Location of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: STUDIO ESTHETIEK | Pollet BF Constructeurs SPRL | ALEXANDRE KONE FEZING | APOTEEK VERGAELEN | JOHAN HOLVOET

Other related companies as BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV: STUDIO ESTHETIEK | Pollet BF Constructeurs SPRL | ALEXANDRE KONE FEZING | APOTEEK VERGAELEN | JOHAN HOLVOET

BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260772705. Het bedrijf BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV bevindt zich op het adres: Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV op de kaart.

BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is a company, that was registered 1993 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, company assigned to the tax number BE05260772705. The company BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is located at the address: Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, open positions, location of BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF VMG-DE COCK NV, employees, financial statistics.