Y. PROPHETE

Contactgegevens Y. PROPHETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y. PROPHETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y. PROPHETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALFRED DE BORRE 28; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42338889 (+32-42338889) 42338889 (+32-42338889)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y. PROPHETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y. PROPHETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y. PROPHETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y. PROPHETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y. PROPHETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y. PROPHETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y. PROPHETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y. PROPHETE
Products information Y. PROPHETE

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Y. PROPHETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y. PROPHETE
(Get full report from official database of BE for Y. PROPHETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y. PROPHETE
Addition kinds of activities for Y. PROPHETE

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory

Werken bij Y. PROPHETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y. PROPHETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y. PROPHETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y. PROPHETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van Y. PROPHETE in sociale netwerken
Look for responds of Y. PROPHETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y. PROPHETE. Laat een reactie achter voor Y. PROPHETE. Y. PROPHETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y. PROPHETE. Leave a respond for Y. PROPHETE. Y. PROPHETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y. PROPHETE op de google maps. Adres en contacten Y. PROPHETE
Location of Y. PROPHETE on the google maps. Address and contacts of Y. PROPHETE

Andere gerelateerde bedrijven als come Y. PROPHETE Y. PROPHETE: RAPHAEL VERSTRAETE | LES P'TITS BOUTS | RALEIGH | ARION COMMUNICATIONS | Engicom

Other related companies as Y. PROPHETE: RAPHAEL VERSTRAETE | LES P'TITS BOUTS | RALEIGH | ARION COMMUNICATIONS | Engicom

Y. PROPHETE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y. PROPHETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf Y. PROPHETE bevindt zich op het adres: RUE ALFRED DE BORRE 28; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in Y. PROPHETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Y. PROPHETE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y. PROPHETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y. PROPHETE, openstaande posities, locatie van Y. PROPHETE op de kaart.

Y. PROPHETE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y. PROPHETE, company assigned to the tax number BE01946197509. The company Y. PROPHETE is located at the address: RUE ALFRED DE BORRE 28; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in Y. PROPHETE were not found.
The main activity of Y. PROPHETE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Y. PROPHETE is not available. You also can look at reviews of Y. PROPHETE, open positions, location of Y. PROPHETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y. PROPHETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y. PROPHETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y. PROPHETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y. PROPHETE, employees, financial statistics.