VIAXIS

Contactgegevens VIAXIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIAXIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIAXIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25497956 (+32-25497956) 25497956 (+32-25497956)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIAXIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIAXIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIAXIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIAXIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIAXIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIAXIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIAXIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIAXIS
Products information VIAXIS

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VIAXIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIAXIS
(Get full report from official database of BE for VIAXIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIAXIS
Addition kinds of activities for VIAXIS

20969903. Varkensvlees | Pork rinds
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
38270102. Boroscopes | Boroscopes
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys

Werken bij VIAXIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIAXIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIAXIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIAXIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van VIAXIS in sociale netwerken
Look for responds of VIAXIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIAXIS. Laat een reactie achter voor VIAXIS. VIAXIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIAXIS. Leave a respond for VIAXIS. VIAXIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIAXIS op de google maps. Adres en contacten VIAXIS
Location of VIAXIS on the google maps. Address and contacts of VIAXIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VIAXIS VIAXIS: PALETTE FLEURIE | All Car Rent NV | RENE BRUNEEL | COBELUX | NUYTINCK LEEN

Other related companies as VIAXIS: PALETTE FLEURIE | All Car Rent NV | RENE BRUNEEL | COBELUX | NUYTINCK LEEN

VIAXIS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIAXIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf VIAXIS bevindt zich op het adres: ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VIAXIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIAXIS is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIAXIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIAXIS, openstaande posities, locatie van VIAXIS op de kaart.

VIAXIS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIAXIS, company assigned to the tax number BE05680725097. The company VIAXIS is located at the address: ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VIAXIS were not found.
The main activity of VIAXIS is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIAXIS is not available. You also can look at reviews of VIAXIS, open positions, location of VIAXIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIAXIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIAXIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIAXIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIAXIS, employees, financial statistics.