VERHAEGEN-DE MEESTER

Contactgegevens VERHAEGEN-DE MEESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHAEGEN-DE MEESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHAEGEN-DE MEESTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CESAR MEEUSSTRAAT 21; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52448245 (+32-52448245) 52448245 (+32-52448245)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHAEGEN-DE MEESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHAEGEN-DE MEESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHAEGEN-DE MEESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHAEGEN-DE MEESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHAEGEN-DE MEESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHAEGEN-DE MEESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHAEGEN-DE MEESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHAEGEN-DE MEESTER
Products information VERHAEGEN-DE MEESTER

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VERHAEGEN-DE MEESTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHAEGEN-DE MEESTER
(Get full report from official database of BE for VERHAEGEN-DE MEESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHAEGEN-DE MEESTER
Addition kinds of activities for VERHAEGEN-DE MEESTER

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
70329901. Bijbelkamp | Bible camp
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij VERHAEGEN-DE MEESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHAEGEN-DE MEESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHAEGEN-DE MEESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHAEGEN-DE MEESTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

Zoek naar antwoorden van VERHAEGEN-DE MEESTER in sociale netwerken
Look for responds of VERHAEGEN-DE MEESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHAEGEN-DE MEESTER. Laat een reactie achter voor VERHAEGEN-DE MEESTER. VERHAEGEN-DE MEESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHAEGEN-DE MEESTER. Leave a respond for VERHAEGEN-DE MEESTER. VERHAEGEN-DE MEESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHAEGEN-DE MEESTER op de google maps. Adres en contacten VERHAEGEN-DE MEESTER
Location of VERHAEGEN-DE MEESTER on the google maps. Address and contacts of VERHAEGEN-DE MEESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHAEGEN-DE MEESTER VERHAEGEN-DE MEESTER: LUC VANDECASTEELE | Prado | Daniel's | L'HOEST (CARROSSERIE) | Heestermans Drukkerij

Other related companies as VERHAEGEN-DE MEESTER: LUC VANDECASTEELE | Prado | Daniel's | L'HOEST (CARROSSERIE) | Heestermans Drukkerij

VERHAEGEN-DE MEESTER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHAEGEN-DE MEESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf VERHAEGEN-DE MEESTER bevindt zich op het adres: CESAR MEEUSSTRAAT 21; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VERHAEGEN-DE MEESTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHAEGEN-DE MEESTER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHAEGEN-DE MEESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHAEGEN-DE MEESTER, openstaande posities, locatie van VERHAEGEN-DE MEESTER op de kaart.

VERHAEGEN-DE MEESTER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHAEGEN-DE MEESTER, company assigned to the tax number BE04432952880. The company VERHAEGEN-DE MEESTER is located at the address: CESAR MEEUSSTRAAT 21; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VERHAEGEN-DE MEESTER were not found.
The main activity of VERHAEGEN-DE MEESTER is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHAEGEN-DE MEESTER is not available. You also can look at reviews of VERHAEGEN-DE MEESTER, open positions, location of VERHAEGEN-DE MEESTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHAEGEN-DE MEESTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHAEGEN-DE MEESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHAEGEN-DE MEESTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHAEGEN-DE MEESTER, employees, financial statistics.