TECHMAR INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • TECHMAR INTERNATIONAL
Private companiesEating and Drinking Places • TECHMAR INTERNATIONAL

Contactgegevens TECHMAR INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHMAR INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHMAR INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSESTEENWEG 286; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36640279 (+32-36640279) 36640279 (+32-36640279)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHMAR INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHMAR INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHMAR INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHMAR INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHMAR INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHMAR INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHMAR INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHMAR INTERNATIONAL
Products information TECHMAR INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TECHMAR INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHMAR INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for TECHMAR INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHMAR INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for TECHMAR INTERNATIONAL

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
37280102. Vliegtuigen body assemblies en onderdelen | Aircraft body assemblies and parts
75320101. Bekleding en versiering, automotive | Upholstery and trim shop, automotive
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij TECHMAR INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHMAR INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHMAR INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHMAR INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van TECHMAR INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of TECHMAR INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHMAR INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor TECHMAR INTERNATIONAL. TECHMAR INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHMAR INTERNATIONAL. Leave a respond for TECHMAR INTERNATIONAL. TECHMAR INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHMAR INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten TECHMAR INTERNATIONAL
Location of TECHMAR INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of TECHMAR INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHMAR INTERNATIONAL TECHMAR INTERNATIONAL: MAISON TITACHIC | Godin Belgium | GUY PAQUET | WILFRIED VERMOUT | Dusart Renée

Other related companies as TECHMAR INTERNATIONAL: MAISON TITACHIC | Godin Belgium | GUY PAQUET | WILFRIED VERMOUT | Dusart Renée

TECHMAR INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHMAR INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf TECHMAR INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: KAPELSESTEENWEG 286; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in TECHMAR INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHMAR INTERNATIONAL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHMAR INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHMAR INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van TECHMAR INTERNATIONAL op de kaart.

TECHMAR INTERNATIONAL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHMAR INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08869232177. The company TECHMAR INTERNATIONAL is located at the address: KAPELSESTEENWEG 286; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in TECHMAR INTERNATIONAL were not found.
The main activity of TECHMAR INTERNATIONAL is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHMAR INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of TECHMAR INTERNATIONAL, open positions, location of TECHMAR INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHMAR INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHMAR INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHMAR INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHMAR INTERNATIONAL, employees, financial statistics.