STEURS-WOUTERS-VAN MERODE

Contactgegevens STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEURS-WOUTERS-VAN MERODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR BAMPSSTRAAT 16; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36455424 (+32-36455424) 36455424 (+32-36455424)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEURS-WOUTERS-VAN MERODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEURS-WOUTERS-VAN MERODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEURS-WOUTERS-VAN MERODE
Products information STEURS-WOUTERS-VAN MERODE

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in STEURS-WOUTERS-VAN MERODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEURS-WOUTERS-VAN MERODE
(Get full report from official database of BE for STEURS-WOUTERS-VAN MERODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEURS-WOUTERS-VAN MERODE
Addition kinds of activities for STEURS-WOUTERS-VAN MERODE

302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
96319901. Communicatie commissie, overheid | Communications commission, government

Werken bij STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE in sociale netwerken
Look for responds of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Laat een reactie achter voor STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. STEURS-WOUTERS-VAN MERODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. Leave a respond for STEURS-WOUTERS-VAN MERODE. STEURS-WOUTERS-VAN MERODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEURS-WOUTERS-VAN MERODE op de google maps. Adres en contacten STEURS-WOUTERS-VAN MERODE
Location of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE on the google maps. Address and contacts of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEURS-WOUTERS-VAN MERODE STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: Lambrecht F | LEONA | ORBIS CONSULTING | Schrauwen | Herssens Freddy

Other related companies as STEURS-WOUTERS-VAN MERODE: Lambrecht F | LEONA | ORBIS CONSULTING | Schrauwen | Herssens Freddy

STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf STEURS-WOUTERS-VAN MERODE bevindt zich op het adres: PASTOOR BAMPSSTRAAT 16; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in STEURS-WOUTERS-VAN MERODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, openstaande posities, locatie van STEURS-WOUTERS-VAN MERODE op de kaart.

STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, company assigned to the tax number BE08521789550. The company STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is located at the address: PASTOOR BAMPSSTRAAT 16; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in STEURS-WOUTERS-VAN MERODE were not found.
The main activity of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE is not available. You also can look at reviews of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, open positions, location of STEURS-WOUTERS-VAN MERODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEURS-WOUTERS-VAN MERODE, employees, financial statistics.