R. DE CLERCK

Contactgegevens R. DE CLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. DE CLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. DE CLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 96; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50335555 (+32-50335555) 50335555 (+32-50335555)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. DE CLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. DE CLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. DE CLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. DE CLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. DE CLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. DE CLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. DE CLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. DE CLERCK
Products information R. DE CLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in R. DE CLERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. DE CLERCK
(Get full report from official database of BE for R. DE CLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. DE CLERCK
Addition kinds of activities for R. DE CLERCK

281903. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
20150402. Spel, klein: verwerkt, gekookt | Game, small: processed, cooked
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
27890000. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay

Werken bij R. DE CLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. DE CLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. DE CLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. DE CLERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van R. DE CLERCK in sociale netwerken
Look for responds of R. DE CLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. DE CLERCK. Laat een reactie achter voor R. DE CLERCK. R. DE CLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. DE CLERCK. Leave a respond for R. DE CLERCK. R. DE CLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. DE CLERCK op de google maps. Adres en contacten R. DE CLERCK
Location of R. DE CLERCK on the google maps. Address and contacts of R. DE CLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come R. DE CLERCK R. DE CLERCK: DEWULF | W.C. DE WARE VRIENDEN | De Keyser L | DESIGN STUDIO ET GROUPE SIGN PIROUX ET ASSOCIES | FILIP VAN SNICK

Other related companies as R. DE CLERCK: DEWULF | W.C. DE WARE VRIENDEN | De Keyser L | DESIGN STUDIO ET GROUPE SIGN PIROUX ET ASSOCIES | FILIP VAN SNICK

R. DE CLERCK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. DE CLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf R. DE CLERCK bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 96; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in R. DE CLERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. DE CLERCK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. DE CLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. DE CLERCK, openstaande posities, locatie van R. DE CLERCK op de kaart.

R. DE CLERCK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. DE CLERCK, company assigned to the tax number BE06309692382. The company R. DE CLERCK is located at the address: BRUGSE STEENWEG 96; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in R. DE CLERCK were not found.
The main activity of R. DE CLERCK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R. DE CLERCK is not available. You also can look at reviews of R. DE CLERCK, open positions, location of R. DE CLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. DE CLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. DE CLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. DE CLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. DE CLERCK, employees, financial statistics.