LUMA TRADING CO SA

Contactgegevens LUMA TRADING CO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUMA TRADING CO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUMA TRADING CO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 17, Rue Joseph Sneessens 1300 Limal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-41-39-11 32-10-41-39-11

Fax (fax): 32-10-41-13-22 32-10-41-13-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUMA TRADING CO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUMA TRADING CO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUMA TRADING CO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUMA TRADING CO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUMA TRADING CO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUMA TRADING CO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUMA TRADING CO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUMA TRADING CO SA
Products information LUMA TRADING CO SA

BTW identificatienummer (tax): BE02010467529
Ondernemingsnummer: 1491638183
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LUMA TRADING CO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Televisions, videos and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUMA TRADING CO SA
(Get full report from official database of BE for LUMA TRADING CO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUMA TRADING CO SA
Addition kinds of activities for LUMA TRADING CO SA

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
51999925. wormen | Worms
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
73839906. Persdienst | Press service

Werken bij LUMA TRADING CO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUMA TRADING CO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUMA TRADING CO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUMA TRADING CO SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

 • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

 • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Comfortimmo

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUYS CONCEPT

  Type: Vaste Job

  Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

Zoek naar antwoorden van LUMA TRADING CO SA in sociale netwerken
Look for responds of LUMA TRADING CO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUMA TRADING CO SA. Laat een reactie achter voor LUMA TRADING CO SA. LUMA TRADING CO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUMA TRADING CO SA. Leave a respond for LUMA TRADING CO SA. LUMA TRADING CO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUMA TRADING CO SA op de google maps. Adres en contacten LUMA TRADING CO SA
Location of LUMA TRADING CO SA on the google maps. Address and contacts of LUMA TRADING CO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LUMA TRADING CO SA LUMA TRADING CO SA: Fumiere F | Godde A | WIM VAN DUYSE | CLIMA | ACCESS

Other related companies as LUMA TRADING CO SA: Fumiere F | Godde A | WIM VAN DUYSE | CLIMA | ACCESS

LUMA TRADING CO SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUMA TRADING CO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02010467529. Het bedrijf LUMA TRADING CO SA bevindt zich op het adres: 17, Rue Joseph Sneessens 1300 Limal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Televisions, videos and radios. Producten gemaakt in LUMA TRADING CO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUMA TRADING CO SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUMA TRADING CO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUMA TRADING CO SA, openstaande posities, locatie van LUMA TRADING CO SA op de kaart.

LUMA TRADING CO SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUMA TRADING CO SA, company assigned to the tax number BE02010467529. The company LUMA TRADING CO SA is located at the address: 17, Rue Joseph Sneessens 1300 Limal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Televisions, videos and radios. Products created in LUMA TRADING CO SA were not found.
The main activity of LUMA TRADING CO SA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUMA TRADING CO SA is not available. You also can look at reviews of LUMA TRADING CO SA, open positions, location of LUMA TRADING CO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUMA TRADING CO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUMA TRADING CO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUMA TRADING CO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUMA TRADING CO SA, employees, financial statistics.