P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY
Private companiesTextile Mill Products • P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

Contactgegevens P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ARDENNES 38; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85274611 (+32-85274611) 85274611 (+32-85274611)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY
Products information P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY
(Get full report from official database of BE for P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY
Addition kinds of activities for P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

Zoek naar antwoorden van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY in sociale netwerken
Look for responds of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Laat een reactie achter voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. Leave a respond for P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY. P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY op de google maps. Adres en contacten P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY
Location of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY on the google maps. Address and contacts of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY

Andere gerelateerde bedrijven als come P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: TRIBUNAL DE POLICE | POLAND GLACES DIOPERE | LADBROKE | LUC OSTYN | BOULANGERIE COUPEZ

Other related companies as P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY: TRIBUNAL DE POLICE | POLAND GLACES DIOPERE | LADBROKE | LUC OSTYN | BOULANGERIE COUPEZ

P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY bevindt zich op het adres: AVENUE DES ARDENNES 38; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, openstaande posities, locatie van P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY op de kaart.

P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, company assigned to the tax number BE02337585449. The company P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is located at the address: AVENUE DES ARDENNES 38; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY were not found.
The main activity of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY is not available. You also can look at reviews of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, open positions, location of P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P & V ASSURANCE AGENCE DE HUY, employees, financial statistics.