KBC

Contactgegevens KBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEISELAAN 37; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15719300 (+32-15719300) 15719300 (+32-15719300)

Fax (fax): +32 (16) 995-93-14 +32 (16) 995-93-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC
Products information KBC

BTW identificatienummer (tax): BE06375610351
Ondernemingsnummer: 6363250732
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC
(Get full report from official database of BE for KBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC
Addition kinds of activities for KBC

357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
399301. Elektrische tekens | Electric signs
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
86999902. Kunstraad | Art council
87120100. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij KBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van KBC in sociale netwerken
Look for responds of KBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC. Laat een reactie achter voor KBC. KBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC. Leave a respond for KBC. KBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC op de google maps. Adres en contacten KBC
Location of KBC on the google maps. Address and contacts of KBC

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC KBC: BORWICK INTERNATIONAL | Danny Kapsalon | OCEANIC | Porters N | VAN ESCH NV

Other related companies as KBC: BORWICK INTERNATIONAL | Danny Kapsalon | OCEANIC | Porters N | VAN ESCH NV

KBC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06375610351. Het bedrijf KBC bevindt zich op het adres: MEISELAAN 37; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van KBC is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC, openstaande posities, locatie van KBC op de kaart.

KBC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KBC, company assigned to the tax number BE06375610351. The company KBC is located at the address: MEISELAAN 37; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of KBC is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC is not available. You also can look at reviews of KBC, open positions, location of KBC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC, employees, financial statistics.