LEON COLSON

Contactgegevens LEON COLSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON COLSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON COLSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PARC 44; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81210712 (+32-81210712) 81210712 (+32-81210712)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON COLSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON COLSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON COLSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON COLSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON COLSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON COLSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON COLSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON COLSON
Products information LEON COLSON

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LEON COLSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON COLSON
(Get full report from official database of BE for LEON COLSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON COLSON
Addition kinds of activities for LEON COLSON

3942. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals

Werken bij LEON COLSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON COLSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON COLSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON COLSON. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van LEON COLSON in sociale netwerken
Look for responds of LEON COLSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON COLSON. Laat een reactie achter voor LEON COLSON. LEON COLSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON COLSON. Leave a respond for LEON COLSON. LEON COLSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON COLSON op de google maps. Adres en contacten LEON COLSON
Location of LEON COLSON on the google maps. Address and contacts of LEON COLSON

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON COLSON LEON COLSON: FORTIS | MAISON MARCOLINI PIERRE | Centre de la Communauté Fran?aise | KR. MINNE/K. MINNE | Zooparc

Other related companies as LEON COLSON: FORTIS | MAISON MARCOLINI PIERRE | Centre de la Communauté Fran?aise | KR. MINNE/K. MINNE | Zooparc

LEON COLSON is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON COLSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf LEON COLSON bevindt zich op het adres: AVENUE DU PARC 44; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in LEON COLSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEON COLSON is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON COLSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON COLSON, openstaande posities, locatie van LEON COLSON op de kaart.

LEON COLSON is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON COLSON, company assigned to the tax number BE06408294677. The company LEON COLSON is located at the address: AVENUE DU PARC 44; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in LEON COLSON were not found.
The main activity of LEON COLSON is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON COLSON is not available. You also can look at reviews of LEON COLSON, open positions, location of LEON COLSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON COLSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON COLSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON COLSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON COLSON, employees, financial statistics.