KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Contactgegevens KREDIET AAN DE NIJVERHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIET AAN DE NIJVERHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSKRING 16B1; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16634242 (+32-16634242) 16634242 (+32-16634242)

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIET AAN DE NIJVERHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Products information KREDIET AAN DE NIJVERHEID

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in KREDIET AAN DE NIJVERHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
(Get full report from official database of BE for KREDIET AAN DE NIJVERHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Addition kinds of activities for KREDIET AAN DE NIJVERHEID

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies
54990102. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID in sociale netwerken
Look for responds of KREDIET AAN DE NIJVERHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Laat een reactie achter voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Leave a respond for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de google maps. Adres en contacten KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the google maps. Address and contacts of KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIET AAN DE NIJVERHEID KREDIET AAN DE NIJVERHEID: BAKKERIJ SCHAERLAKEN & ZN | MOUTON STEVE | ESSOUM COMPANY | FRANCOIS EN ZONEN | Coxon

Other related companies as KREDIET AAN DE NIJVERHEID: BAKKERIJ SCHAERLAKEN & ZN | MOUTON STEVE | ESSOUM COMPANY | FRANCOIS EN ZONEN | Coxon

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID bevindt zich op het adres: DORPSKRING 16B1; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in KREDIET AAN DE NIJVERHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, openstaande posities, locatie van KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de kaart.

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, company assigned to the tax number BE04993255615. The company KREDIET AAN DE NIJVERHEID is located at the address: DORPSKRING 16B1; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in KREDIET AAN DE NIJVERHEID were not found.
The main activity of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is not available. You also can look at reviews of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, open positions, location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIET AAN DE NIJVERHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIET AAN DE NIJVERHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIET AAN DE NIJVERHEID, employees, financial statistics.