BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

Contactgegevens BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-56-08-51 32-16-56-08-51

Fax (fax): 32-16-56-68-31 32-16-56-68-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA
Products information BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09748962402
Ondernemingsnummer: 4931182861
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA
Addition kinds of activities for BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
267903. Behang | Wallpaper
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
73899958. Abonnementsverplichtingen: tijdschrift, krant, enz. | Subscription fulfillment services: magazine, newspaper, etc.
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Laat een reactie achter voor BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. Leave a respond for BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA. BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA
Location of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: COIFFURE PIA | A. MINGUET | De Spreedonken Jeugdcentrum | A.F.I. VIDEO | GRANA

Other related companies as BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA: COIFFURE PIA | A. MINGUET | De Spreedonken Jeugdcentrum | A.F.I. VIDEO | GRANA

BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748962402. Het bedrijf BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, openstaande posities, locatie van BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA op de kaart.

BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is a company, that was registered 1995 in Leuven region, Belgium. Full name of company is BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, company assigned to the tax number BE09748962402. The company BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 319 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA were not found.
The main activity of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, open positions, location of BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUW EN CONSTRUCTIEBDR VERABO BVBA, employees, financial statistics.