HEMIKSEM KANTOOR

Contactgegevens HEMIKSEM KANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEMIKSEM KANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEMIKSEM KANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 143B2; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38878648 (+32-38878648) 38878648 (+32-38878648)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEMIKSEM KANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEMIKSEM KANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEMIKSEM KANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEMIKSEM KANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEMIKSEM KANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEMIKSEM KANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEMIKSEM KANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEMIKSEM KANTOOR
Products information HEMIKSEM KANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HEMIKSEM KANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEMIKSEM KANTOOR
(Get full report from official database of BE for HEMIKSEM KANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEMIKSEM KANTOOR
Addition kinds of activities for HEMIKSEM KANTOOR

15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij HEMIKSEM KANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEMIKSEM KANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEMIKSEM KANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEMIKSEM KANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van HEMIKSEM KANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of HEMIKSEM KANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEMIKSEM KANTOOR. Laat een reactie achter voor HEMIKSEM KANTOOR. HEMIKSEM KANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEMIKSEM KANTOOR. Leave a respond for HEMIKSEM KANTOOR. HEMIKSEM KANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEMIKSEM KANTOOR op de google maps. Adres en contacten HEMIKSEM KANTOOR
Location of HEMIKSEM KANTOOR on the google maps. Address and contacts of HEMIKSEM KANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come HEMIKSEM KANTOOR HEMIKSEM KANTOOR: Matthys P | TOPFOTO | BELGON?ON | STAND BY LETTERING & STANDEN | Almetric BVBA

Other related companies as HEMIKSEM KANTOOR: Matthys P | TOPFOTO | BELGON?ON | STAND BY LETTERING & STANDEN | Almetric BVBA

HEMIKSEM KANTOOR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEMIKSEM KANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf HEMIKSEM KANTOOR bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 143B2; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in HEMIKSEM KANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEMIKSEM KANTOOR is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEMIKSEM KANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEMIKSEM KANTOOR, openstaande posities, locatie van HEMIKSEM KANTOOR op de kaart.

HEMIKSEM KANTOOR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEMIKSEM KANTOOR, company assigned to the tax number BE06211914062. The company HEMIKSEM KANTOOR is located at the address: KAPELLESTRAAT 143B2; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in HEMIKSEM KANTOOR were not found.
The main activity of HEMIKSEM KANTOOR is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HEMIKSEM KANTOOR is not available. You also can look at reviews of HEMIKSEM KANTOOR, open positions, location of HEMIKSEM KANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEMIKSEM KANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEMIKSEM KANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEMIKSEM KANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEMIKSEM KANTOOR, employees, financial statistics.