FA. GEERTS-MAES G.

Contactgegevens FA. GEERTS-MAES G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GEERTS-MAES G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GEERTS-MAES G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLDERSTRAAT 27B1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37734899 (+32-37734899) 37734899 (+32-37734899)

Fax (fax): +32 (4) 659-30-25 +32 (4) 659-30-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GEERTS-MAES G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GEERTS-MAES G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GEERTS-MAES G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GEERTS-MAES G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GEERTS-MAES G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GEERTS-MAES G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GEERTS-MAES G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GEERTS-MAES G.
Products information FA. GEERTS-MAES G.

BTW identificatienummer (tax): BE06278381347
Ondernemingsnummer: 6246246337
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. GEERTS-MAES G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GEERTS-MAES G.
(Get full report from official database of BE for FA. GEERTS-MAES G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GEERTS-MAES G.
Addition kinds of activities for FA. GEERTS-MAES G.

284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
641100. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
28340201. pijnstillers | Analgesics
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
51599906. Mos | Moss
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij FA. GEERTS-MAES G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GEERTS-MAES G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GEERTS-MAES G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GEERTS-MAES G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van FA. GEERTS-MAES G. in sociale netwerken
Look for responds of FA. GEERTS-MAES G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GEERTS-MAES G.. Laat een reactie achter voor FA. GEERTS-MAES G.. FA. GEERTS-MAES G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GEERTS-MAES G.. Leave a respond for FA. GEERTS-MAES G.. FA. GEERTS-MAES G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GEERTS-MAES G. op de google maps. Adres en contacten FA. GEERTS-MAES G.
Location of FA. GEERTS-MAES G. on the google maps. Address and contacts of FA. GEERTS-MAES G.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GEERTS-MAES G. FA. GEERTS-MAES G.: FLAPPLICATION OF CLEANING TECHNIQUES OF SOILS NV | LEMAIRE JEAN ET MICHEL | Microscopen: Kyowa | CUISINES DOMINO | LA POSTE

Other related companies as FA. GEERTS-MAES G.: FLAPPLICATION OF CLEANING TECHNIQUES OF SOILS NV | LEMAIRE JEAN ET MICHEL | Microscopen: Kyowa | CUISINES DOMINO | LA POSTE

FA. GEERTS-MAES G. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GEERTS-MAES G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278381347. Het bedrijf FA. GEERTS-MAES G. bevindt zich op het adres: POLDERSTRAAT 27B1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FA. GEERTS-MAES G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. GEERTS-MAES G. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GEERTS-MAES G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GEERTS-MAES G., openstaande posities, locatie van FA. GEERTS-MAES G. op de kaart.

FA. GEERTS-MAES G. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GEERTS-MAES G., company assigned to the tax number BE06278381347. The company FA. GEERTS-MAES G. is located at the address: POLDERSTRAAT 27B1; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FA. GEERTS-MAES G. were not found.
The main activity of FA. GEERTS-MAES G. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GEERTS-MAES G. is not available. You also can look at reviews of FA. GEERTS-MAES G., open positions, location of FA. GEERTS-MAES G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GEERTS-MAES G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GEERTS-MAES G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GEERTS-MAES G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GEERTS-MAES G., employees, financial statistics.