DE VREESE

Contactgegevens DE VREESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VREESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VREESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MASSEMSESTEENWEG 267; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93691069 (+32-93691069) 93691069 (+32-93691069)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VREESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VREESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VREESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VREESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VREESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VREESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VREESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VREESE
Products information DE VREESE

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DE VREESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VREESE
(Get full report from official database of BE for DE VREESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VREESE
Addition kinds of activities for DE VREESE

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
02730105. Forel boerderij | Trout farm
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij DE VREESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VREESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VREESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VREESE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

Zoek naar antwoorden van DE VREESE in sociale netwerken
Look for responds of DE VREESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VREESE. Laat een reactie achter voor DE VREESE. DE VREESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VREESE. Leave a respond for DE VREESE. DE VREESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VREESE op de google maps. Adres en contacten DE VREESE
Location of DE VREESE on the google maps. Address and contacts of DE VREESE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VREESE DE VREESE: DU PROGRES | FERNAND DELAPIERRE | A. BROUILLARD | Au Pont du Canal | Sterrebos

Other related companies as DE VREESE: DU PROGRES | FERNAND DELAPIERRE | A. BROUILLARD | Au Pont du Canal | Sterrebos

DE VREESE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VREESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf DE VREESE bevindt zich op het adres: MASSEMSESTEENWEG 267; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE VREESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VREESE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VREESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VREESE, openstaande posities, locatie van DE VREESE op de kaart.

DE VREESE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VREESE, company assigned to the tax number BE06155883789. The company DE VREESE is located at the address: MASSEMSESTEENWEG 267; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE VREESE were not found.
The main activity of DE VREESE is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VREESE is not available. You also can look at reviews of DE VREESE, open positions, location of DE VREESE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VREESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VREESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VREESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VREESE, employees, financial statistics.