C.A.C.H.

Contactgegevens C.A.C.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.A.C.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.A.C.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TEMPLE 8; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64228672 (+32-64228672) 64228672 (+32-64228672)

Fax (fax): +32 (16) 715-11-11 +32 (16) 715-11-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.A.C.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.A.C.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.A.C.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.A.C.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.A.C.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.A.C.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.A.C.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.A.C.H.
Products information C.A.C.H.

BTW identificatienummer (tax): BE07710449218
Ondernemingsnummer: 3088226318
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in C.A.C.H. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.A.C.H.
(Get full report from official database of BE for C.A.C.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.A.C.H.
Addition kinds of activities for C.A.C.H.

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
37130207. Dump truck bodies | Dump truck bodies
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
70110400. Inns | Inns

Werken bij C.A.C.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.A.C.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.A.C.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.A.C.H.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van C.A.C.H. in sociale netwerken
Look for responds of C.A.C.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.A.C.H.. Laat een reactie achter voor C.A.C.H.. C.A.C.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.A.C.H.. Leave a respond for C.A.C.H.. C.A.C.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.A.C.H. op de google maps. Adres en contacten C.A.C.H.
Location of C.A.C.H. on the google maps. Address and contacts of C.A.C.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.A.C.H. C.A.C.H.: Vermeulen Wim BVBA | PEETERS | M & S Mode | LEMAIRE | Foyer (Au)

Other related companies as C.A.C.H.: Vermeulen Wim BVBA | PEETERS | M & S Mode | LEMAIRE | Foyer (Au)

C.A.C.H. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.A.C.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710449218. Het bedrijf C.A.C.H. bevindt zich op het adres: RUE DU TEMPLE 8; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in C.A.C.H. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.A.C.H. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.A.C.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.A.C.H., openstaande posities, locatie van C.A.C.H. op de kaart.

C.A.C.H. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.A.C.H., company assigned to the tax number BE07710449218. The company C.A.C.H. is located at the address: RUE DU TEMPLE 8; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in C.A.C.H. were not found.
The main activity of C.A.C.H. is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.A.C.H. is not available. You also can look at reviews of C.A.C.H., open positions, location of C.A.C.H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.A.C.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.A.C.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.A.C.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.A.C.H., employees, financial statistics.