BUREAU VAN LOOY

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BUREAU VAN LOOY

Contactgegevens BUREAU VAN LOOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN LOOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN LOOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 2; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15512837 (+32-15512837) 15512837 (+32-15512837)

Fax (fax): +32 (13) 918-71-18 +32 (13) 918-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN LOOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN LOOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN LOOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN LOOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN LOOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN LOOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN LOOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN LOOY
Products information BUREAU VAN LOOY

BTW identificatienummer (tax): BE04431579589
Ondernemingsnummer: 1125518798
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BUREAU VAN LOOY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN LOOY
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN LOOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN LOOY
Addition kinds of activities for BUREAU VAN LOOY

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
28959902. Oven zwart | Furnace black
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij BUREAU VAN LOOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN LOOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN LOOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN LOOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN LOOY in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN LOOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN LOOY. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN LOOY. BUREAU VAN LOOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN LOOY. Leave a respond for BUREAU VAN LOOY. BUREAU VAN LOOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN LOOY op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN LOOY
Location of BUREAU VAN LOOY on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN LOOY

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN LOOY BUREAU VAN LOOY: Nys E | La Donna | PIETER VERCRAEYE | Handelshuis Theo Roefs CV | OLIVIER MACHIELS

Other related companies as BUREAU VAN LOOY: Nys E | La Donna | PIETER VERCRAEYE | Handelshuis Theo Roefs CV | OLIVIER MACHIELS

BUREAU VAN LOOY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN LOOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431579589. Het bedrijf BUREAU VAN LOOY bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 2; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU VAN LOOY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN LOOY is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN LOOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN LOOY, openstaande posities, locatie van BUREAU VAN LOOY op de kaart.

BUREAU VAN LOOY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN LOOY, company assigned to the tax number BE04431579589. The company BUREAU VAN LOOY is located at the address: STATIONSPLEIN 2; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU VAN LOOY were not found.
The main activity of BUREAU VAN LOOY is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN LOOY is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN LOOY, open positions, location of BUREAU VAN LOOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN LOOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN LOOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN LOOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN LOOY, employees, financial statistics.