BUREAU PUSCEDDU

Contactgegevens BUREAU PUSCEDDU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU PUSCEDDU: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU PUSCEDDU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 131; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65843436 (+32-65843436) 65843436 (+32-65843436)

Fax (fax): +32 (61) 899-92-75 +32 (61) 899-92-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU PUSCEDDU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU PUSCEDDU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU PUSCEDDU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU PUSCEDDU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU PUSCEDDU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU PUSCEDDU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU PUSCEDDU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU PUSCEDDU
Products information BUREAU PUSCEDDU

BTW identificatienummer (tax): BE09265014648
Ondernemingsnummer: 1755584716
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BUREAU PUSCEDDU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU PUSCEDDU
(Get full report from official database of BE for BUREAU PUSCEDDU)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU PUSCEDDU
Addition kinds of activities for BUREAU PUSCEDDU

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
26210703. Magazine papier | Magazine paper
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)

Werken bij BUREAU PUSCEDDU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU PUSCEDDU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU PUSCEDDU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU PUSCEDDU. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BUREAU PUSCEDDU in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU PUSCEDDU in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU PUSCEDDU. Laat een reactie achter voor BUREAU PUSCEDDU. BUREAU PUSCEDDU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU PUSCEDDU. Leave a respond for BUREAU PUSCEDDU. BUREAU PUSCEDDU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU PUSCEDDU op de google maps. Adres en contacten BUREAU PUSCEDDU
Location of BUREAU PUSCEDDU on the google maps. Address and contacts of BUREAU PUSCEDDU

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU PUSCEDDU BUREAU PUSCEDDU: CODIVIAN | Acacia | GARAGE PIRAUX D. | BAKKERIJ JAVA | Agora Uitgeverscentrum

Other related companies as BUREAU PUSCEDDU: CODIVIAN | Acacia | GARAGE PIRAUX D. | BAKKERIJ JAVA | Agora Uitgeverscentrum

BUREAU PUSCEDDU is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU PUSCEDDU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265014648. Het bedrijf BUREAU PUSCEDDU bevindt zich op het adres: RUE FERRER 131; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU PUSCEDDU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU PUSCEDDU is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU PUSCEDDU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU PUSCEDDU, openstaande posities, locatie van BUREAU PUSCEDDU op de kaart.

BUREAU PUSCEDDU is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU PUSCEDDU, company assigned to the tax number BE09265014648. The company BUREAU PUSCEDDU is located at the address: RUE FERRER 131; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU PUSCEDDU were not found.
The main activity of BUREAU PUSCEDDU is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU PUSCEDDU is not available. You also can look at reviews of BUREAU PUSCEDDU, open positions, location of BUREAU PUSCEDDU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU PUSCEDDU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU PUSCEDDU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU PUSCEDDU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU PUSCEDDU, employees, financial statistics.