BUREAU COOSEMANS & CO

Contactgegevens BUREAU COOSEMANS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COOSEMANS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COOSEMANS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 35; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22512759 (+32-22512759) 22512759 (+32-22512759)

Fax (fax): +32 (53) 660-88-17 +32 (53) 660-88-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COOSEMANS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COOSEMANS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COOSEMANS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COOSEMANS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COOSEMANS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COOSEMANS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COOSEMANS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COOSEMANS & CO
Products information BUREAU COOSEMANS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE04110504150
Ondernemingsnummer: 2798461914
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BUREAU COOSEMANS & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COOSEMANS & CO
(Get full report from official database of BE for BUREAU COOSEMANS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COOSEMANS & CO
Addition kinds of activities for BUREAU COOSEMANS & CO

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij BUREAU COOSEMANS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COOSEMANS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COOSEMANS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COOSEMANS & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

Zoek naar antwoorden van BUREAU COOSEMANS & CO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COOSEMANS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COOSEMANS & CO. Laat een reactie achter voor BUREAU COOSEMANS & CO. BUREAU COOSEMANS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COOSEMANS & CO. Leave a respond for BUREAU COOSEMANS & CO. BUREAU COOSEMANS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COOSEMANS & CO op de google maps. Adres en contacten BUREAU COOSEMANS & CO
Location of BUREAU COOSEMANS & CO on the google maps. Address and contacts of BUREAU COOSEMANS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COOSEMANS & CO BUREAU COOSEMANS & CO: VAN DAMME | PATRICK ROBEYNS | Loozen BVBA | COIFFURE ARANY | LENNOX BENELUX NV

Other related companies as BUREAU COOSEMANS & CO: VAN DAMME | PATRICK ROBEYNS | Loozen BVBA | COIFFURE ARANY | LENNOX BENELUX NV

BUREAU COOSEMANS & CO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COOSEMANS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04110504150. Het bedrijf BUREAU COOSEMANS & CO bevindt zich op het adres: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 35; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU COOSEMANS & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU COOSEMANS & CO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COOSEMANS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COOSEMANS & CO, openstaande posities, locatie van BUREAU COOSEMANS & CO op de kaart.

BUREAU COOSEMANS & CO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU COOSEMANS & CO, company assigned to the tax number BE04110504150. The company BUREAU COOSEMANS & CO is located at the address: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 35; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU COOSEMANS & CO were not found.
The main activity of BUREAU COOSEMANS & CO is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COOSEMANS & CO is not available. You also can look at reviews of BUREAU COOSEMANS & CO, open positions, location of BUREAU COOSEMANS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COOSEMANS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COOSEMANS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COOSEMANS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COOSEMANS & CO, employees, financial statistics.