BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN

Contactgegevens BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWALUWSTRAAT 5; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51210894 (+32-51210894) 51210894 (+32-51210894)

Fax (fax): +32 (63) 293-72-44 +32 (63) 293-72-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN
Products information BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08338317871
Ondernemingsnummer: 3081085205
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN
(Get full report from official database of BE for BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN
Addition kinds of activities for BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
02729905. Pony boerderij | Pony farm
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
41110100. Busvervoer | Bus transportation
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop

Werken bij BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN in sociale netwerken
Look for responds of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Laat een reactie achter voor BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. Leave a respond for BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN. BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN op de google maps. Adres en contacten BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN
Location of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN on the google maps. Address and contacts of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: ETALAGE DECOR DEVISCH | PRIMAHAIR | Herbots K VZW | COMIT? BELGE POUR L'INVESTIGATIONS SCIENTIFIQUE | Blanco Norberto

Other related companies as BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN: ETALAGE DECOR DEVISCH | PRIMAHAIR | Herbots K VZW | COMIT? BELGE POUR L'INVESTIGATIONS SCIENTIFIQUE | Blanco Norberto

BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08338317871. Het bedrijf BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN bevindt zich op het adres: ZWALUWSTRAAT 5; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, openstaande posities, locatie van BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN op de kaart.

BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, company assigned to the tax number BE08338317871. The company BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is located at the address: ZWALUWSTRAAT 5; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN were not found.
The main activity of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN is not available. You also can look at reviews of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, open positions, location of BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR.HALLEIN-DE MEERSSEMAN, employees, financial statistics.