BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK
Private companiesPersonal Services • BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

Contactgegevens BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAGE KERKWEGEL 3; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707376 (+32-37707376) 37707376 (+32-37707376)

Fax (fax): +32 (51) 342-86-84 +32 (51) 342-86-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK
Products information BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE06540954589
Ondernemingsnummer: 7172393798
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK
(Get full report from official database of BE for BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK
Addition kinds of activities for BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
22110403. katoenflanel | Flannelette
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

Zoek naar antwoorden van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK in sociale netwerken
Look for responds of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Laat een reactie achter voor BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. Leave a respond for BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK. BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK op de google maps. Adres en contacten BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK
Location of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK on the google maps. Address and contacts of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: JEAN-MARIE EVRARD | JOZEF TORDEURS | DR JACQUES FRANCOTTE | HUYGHE METAALCONSTRUCTIE+ | MOORTHAMER EDDY

Other related companies as BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK: JEAN-MARIE EVRARD | JOZEF TORDEURS | DR JACQUES FRANCOTTE | HUYGHE METAALCONSTRUCTIE+ | MOORTHAMER EDDY

BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540954589. Het bedrijf BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK bevindt zich op het adres: LAGE KERKWEGEL 3; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, openstaande posities, locatie van BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK op de kaart.

BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, company assigned to the tax number BE06540954589. The company BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is located at the address: LAGE KERKWEGEL 3; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK were not found.
The main activity of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK is not available. You also can look at reviews of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, open positions, location of BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR.EECKHAOUDT-DE CONINCK, employees, financial statistics.