BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER
Private companiesLeather and Leather Products • BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

Contactgegevens BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAMSKAPELLESTRAAT 88; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58234603 (+32-58234603) 58234603 (+32-58234603)

Fax (fax): +32 (9) 156-90-72 +32 (9) 156-90-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER
Products information BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

BTW identificatienummer (tax): BE06725524902
Ondernemingsnummer: 5563995361
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER
(Get full report from official database of BE for BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER
Addition kinds of activities for BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
50120201. ambulances | Ambulances
50840808. lieren | Winches
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER in sociale netwerken
Look for responds of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Laat een reactie achter voor BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. Leave a respond for BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER. BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER op de google maps. Adres en contacten BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER
Location of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER on the google maps. Address and contacts of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: Denaye M | PHOTO RICHARD JOWA | ZEEPREVENTORIUM | ECOLE FOND. COMMUNALE | Formica NV-SA

Other related companies as BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER: Denaye M | PHOTO RICHARD JOWA | ZEEPREVENTORIUM | ECOLE FOND. COMMUNALE | Formica NV-SA

BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06725524902. Het bedrijf BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER bevindt zich op het adres: RAMSKAPELLESTRAAT 88; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, openstaande posities, locatie van BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER op de kaart.

BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, company assigned to the tax number BE06725524902. The company BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is located at the address: RAMSKAPELLESTRAAT 88; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER were not found.
The main activity of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER is not available. You also can look at reviews of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, open positions, location of BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. VERHAEGHE-DEJAEGHER, employees, financial statistics.