BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE

Contactgegevens BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDEMARKT 5; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53630180 (+32-53630180) 53630180 (+32-53630180)

Fax (fax): +32 (65) 218-75-69 +32 (65) 218-75-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE
Products information BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE02310943603
Ondernemingsnummer: 9480346679
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE
(Get full report from official database of BE for BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE
Addition kinds of activities for BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
36639901. Antennes, transmissie en communicatie | Antennas, transmitting and communications
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE in sociale netwerken
Look for responds of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Laat een reactie achter voor BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. Leave a respond for BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE. BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE op de google maps. Adres en contacten BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE
Location of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE on the google maps. Address and contacts of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: FE. COLETTE D?CORANTS | ZOONS MATHIEU | K VERSTRAETE & ZOON | NAUWELAERTS A. | Food Brazil Import

Other related companies as BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE: FE. COLETTE D?CORANTS | ZOONS MATHIEU | K VERSTRAETE & ZOON | NAUWELAERTS A. | Food Brazil Import

BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02310943603. Het bedrijf BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE bevindt zich op het adres: PAARDEMARKT 5; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, openstaande posities, locatie van BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE op de kaart.

BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, company assigned to the tax number BE02310943603. The company BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is located at the address: PAARDEMARKT 5; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE were not found.
The main activity of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE is not available. You also can look at reviews of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, open positions, location of BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. SCHOEP-DEMAESENEIRE, employees, financial statistics.