BROCAL EVRARD ASCAREZ

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BROCAL EVRARD ASCAREZ
Private companiesTransportation by Air • BROCAL EVRARD ASCAREZ

Contactgegevens BROCAL EVRARD ASCAREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROCAL EVRARD ASCAREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROCAL EVRARD ASCAREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CASTEL 101; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27361011 (+32-27361011) 27361011 (+32-27361011)

Fax (fax): +32 (55) 241-89-20 +32 (55) 241-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROCAL EVRARD ASCAREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROCAL EVRARD ASCAREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROCAL EVRARD ASCAREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROCAL EVRARD ASCAREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROCAL EVRARD ASCAREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROCAL EVRARD ASCAREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROCAL EVRARD ASCAREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROCAL EVRARD ASCAREZ
Products information BROCAL EVRARD ASCAREZ

BTW identificatienummer (tax): BE07915893554
Ondernemingsnummer: 8369354248
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BROCAL EVRARD ASCAREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROCAL EVRARD ASCAREZ
(Get full report from official database of BE for BROCAL EVRARD ASCAREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROCAL EVRARD ASCAREZ
Addition kinds of activities for BROCAL EVRARD ASCAREZ

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
28440203. Tandenpasta's of poeders, tandpasta's | Toothpastes or powders, dentifrices
59999911. vuurwerk | Fireworks
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij BROCAL EVRARD ASCAREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROCAL EVRARD ASCAREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROCAL EVRARD ASCAREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROCAL EVRARD ASCAREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van BROCAL EVRARD ASCAREZ in sociale netwerken
Look for responds of BROCAL EVRARD ASCAREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROCAL EVRARD ASCAREZ. Laat een reactie achter voor BROCAL EVRARD ASCAREZ. BROCAL EVRARD ASCAREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROCAL EVRARD ASCAREZ. Leave a respond for BROCAL EVRARD ASCAREZ. BROCAL EVRARD ASCAREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROCAL EVRARD ASCAREZ op de google maps. Adres en contacten BROCAL EVRARD ASCAREZ
Location of BROCAL EVRARD ASCAREZ on the google maps. Address and contacts of BROCAL EVRARD ASCAREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come BROCAL EVRARD ASCAREZ BROCAL EVRARD ASCAREZ: Delta Production | ADOLFO-CATR'ELLE | ELECTRY CITY | Mercurius DM | Vanhamme Y

Other related companies as BROCAL EVRARD ASCAREZ: Delta Production | ADOLFO-CATR'ELLE | ELECTRY CITY | Mercurius DM | Vanhamme Y

BROCAL EVRARD ASCAREZ is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROCAL EVRARD ASCAREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07915893554. Het bedrijf BROCAL EVRARD ASCAREZ bevindt zich op het adres: AVENUE DU CASTEL 101; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BROCAL EVRARD ASCAREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROCAL EVRARD ASCAREZ is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROCAL EVRARD ASCAREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROCAL EVRARD ASCAREZ, openstaande posities, locatie van BROCAL EVRARD ASCAREZ op de kaart.

BROCAL EVRARD ASCAREZ is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROCAL EVRARD ASCAREZ, company assigned to the tax number BE07915893554. The company BROCAL EVRARD ASCAREZ is located at the address: AVENUE DU CASTEL 101; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BROCAL EVRARD ASCAREZ were not found.
The main activity of BROCAL EVRARD ASCAREZ is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROCAL EVRARD ASCAREZ is not available. You also can look at reviews of BROCAL EVRARD ASCAREZ, open positions, location of BROCAL EVRARD ASCAREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROCAL EVRARD ASCAREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROCAL EVRARD ASCAREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROCAL EVRARD ASCAREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROCAL EVRARD ASCAREZ, employees, financial statistics.