AXA

Contactgegevens AXA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEGEPLEIN 4; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36330730 (+32-36330730) 36330730 (+32-36330730)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA
Products information AXA

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AXA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA
(Get full report from official database of BE for AXA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA
Addition kinds of activities for AXA

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
31310301. Rands | Rands
34290204. hangsloten | Padlocks
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic

Werken bij AXA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

Zoek naar antwoorden van AXA in sociale netwerken
Look for responds of AXA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA. Laat een reactie achter voor AXA. AXA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA. Leave a respond for AXA. AXA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA op de google maps. Adres en contacten AXA
Location of AXA on the google maps. Address and contacts of AXA

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA AXA: ATELIER SCORPUS | V.D.A. EXPRESS INTERN. | PETER VAN GYSEGEM | ANDREAS SMEDTS | VDAB

Other related companies as AXA: ATELIER SCORPUS | V.D.A. EXPRESS INTERN. | PETER VAN GYSEGEM | ANDREAS SMEDTS | VDAB

AXA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf AXA bevindt zich op het adres: ZEGEPLEIN 4; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in AXA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA, openstaande posities, locatie van AXA op de kaart.

AXA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXA, company assigned to the tax number BE02952545166. The company AXA is located at the address: ZEGEPLEIN 4; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in AXA were not found.
The main activity of AXA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA is not available. You also can look at reviews of AXA, open positions, location of AXA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA, employees, financial statistics.