ANTVERPIA VERZEKERINGEN

Contactgegevens ANTVERPIA VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTVERPIA VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTVERPIA VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92434900 (+32-92434900) 92434900 (+32-92434900)

Fax (fax): +32 (81) 266-64-33 +32 (81) 266-64-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTVERPIA VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTVERPIA VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTVERPIA VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTVERPIA VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTVERPIA VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTVERPIA VERZEKERINGEN
Products information ANTVERPIA VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04849334716
Ondernemingsnummer: 2467224121
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ANTVERPIA VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTVERPIA VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for ANTVERPIA VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTVERPIA VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for ANTVERPIA VERZEKERINGEN

075201. Dierenteelt | Animal breeding services
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
39990204. Haar netjes | Hair nets
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers

Werken bij ANTVERPIA VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTVERPIA VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van ANTVERPIA VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of ANTVERPIA VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor ANTVERPIA VERZEKERINGEN. ANTVERPIA VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTVERPIA VERZEKERINGEN. Leave a respond for ANTVERPIA VERZEKERINGEN. ANTVERPIA VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTVERPIA VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten ANTVERPIA VERZEKERINGEN
Location of ANTVERPIA VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of ANTVERPIA VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTVERPIA VERZEKERINGEN ANTVERPIA VERZEKERINGEN: Shopping 2000 | LUIGI CORTICELLI | Furnibo BVBA | HENRI NERINCKX | ARIANE SCOUBEAU

Other related companies as ANTVERPIA VERZEKERINGEN: Shopping 2000 | LUIGI CORTICELLI | Furnibo BVBA | HENRI NERINCKX | ARIANE SCOUBEAU

ANTVERPIA VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTVERPIA VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04849334716. Het bedrijf ANTVERPIA VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ANTVERPIA VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTVERPIA VERZEKERINGEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTVERPIA VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTVERPIA VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van ANTVERPIA VERZEKERINGEN op de kaart.

ANTVERPIA VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTVERPIA VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE04849334716. The company ANTVERPIA VERZEKERINGEN is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ANTVERPIA VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of ANTVERPIA VERZEKERINGEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTVERPIA VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of ANTVERPIA VERZEKERINGEN, open positions, location of ANTVERPIA VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTVERPIA VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTVERPIA VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTVERPIA VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTVERPIA VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.