ACHILLE DEDROOG

Contactgegevens ACHILLE DEDROOG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHILLE DEDROOG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHILLE DEDROOG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 21; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89755256 (+32-89755256) 89755256 (+32-89755256)

Fax (fax): +32 (71) 830-45-92 +32 (71) 830-45-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHILLE DEDROOG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHILLE DEDROOG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHILLE DEDROOG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHILLE DEDROOG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHILLE DEDROOG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHILLE DEDROOG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHILLE DEDROOG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHILLE DEDROOG
Products information ACHILLE DEDROOG

BTW identificatienummer (tax): BE03189300537
Ondernemingsnummer: 2147521972
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ACHILLE DEDROOG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHILLE DEDROOG
(Get full report from official database of BE for ACHILLE DEDROOG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHILLE DEDROOG
Addition kinds of activities for ACHILLE DEDROOG

422101. Lift opslag | Elevator storage
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
37430106. Spoorwegauto herbouwen | Railroad car rebuilding
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
56329904. handtassen | Handbags

Werken bij ACHILLE DEDROOG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHILLE DEDROOG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHILLE DEDROOG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHILLE DEDROOG. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ACHILLE DEDROOG in sociale netwerken
Look for responds of ACHILLE DEDROOG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHILLE DEDROOG. Laat een reactie achter voor ACHILLE DEDROOG. ACHILLE DEDROOG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHILLE DEDROOG. Leave a respond for ACHILLE DEDROOG. ACHILLE DEDROOG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHILLE DEDROOG op de google maps. Adres en contacten ACHILLE DEDROOG
Location of ACHILLE DEDROOG on the google maps. Address and contacts of ACHILLE DEDROOG

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHILLE DEDROOG ACHILLE DEDROOG: Parigi | ANTOON LANNOYE | BUREAU ROETS | MORDAN | EWING AJ

Other related companies as ACHILLE DEDROOG: Parigi | ANTOON LANNOYE | BUREAU ROETS | MORDAN | EWING AJ

ACHILLE DEDROOG is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHILLE DEDROOG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03189300537. Het bedrijf ACHILLE DEDROOG bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 21; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ACHILLE DEDROOG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACHILLE DEDROOG is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHILLE DEDROOG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHILLE DEDROOG, openstaande posities, locatie van ACHILLE DEDROOG op de kaart.

ACHILLE DEDROOG is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHILLE DEDROOG, company assigned to the tax number BE03189300537. The company ACHILLE DEDROOG is located at the address: KERKPLEIN 21; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ACHILLE DEDROOG were not found.
The main activity of ACHILLE DEDROOG is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHILLE DEDROOG is not available. You also can look at reviews of ACHILLE DEDROOG, open positions, location of ACHILLE DEDROOG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHILLE DEDROOG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHILLE DEDROOG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHILLE DEDROOG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHILLE DEDROOG, employees, financial statistics.