SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF
Private companiesRailroad Transportation • SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMIEL HUYSMANSLAAN 14; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37774573 (+32-37774573) 37774573 (+32-37774573)

Fax (fax): +32 (63) 729-45-90 +32 (63) 729-45-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF
Products information SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE01186218261
Ondernemingsnummer: 2406524658
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

25110205. China kasten | China closets
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house

Werken bij SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF. SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF
Location of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: HUIS HERTECANT | Maryns E | Laureyns F | OLIVIER LE BRUN | LIEVE AMPE

Other related companies as SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF: HUIS HERTECANT | Maryns E | Laureyns F | OLIVIER LE BRUN | LIEVE AMPE

SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01186218261. Het bedrijf SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: CAMIEL HUYSMANSLAAN 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vertalers and tolken. Producten gemaakt in SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF op de kaart.

SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE01186218261. The company SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is located at the address: CAMIEL HUYSMANSLAAN 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vertalers and tolken. Products created in SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF were not found.
The main activity of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, open positions, location of SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALA BAEZ-DEULLAERT Y. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.