ANAGRAM

Contactgegevens ANAGRAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANAGRAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANAGRAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 11; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 474903101 (+32-474903101) 474903101 (+32-474903101)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANAGRAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANAGRAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANAGRAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANAGRAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANAGRAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANAGRAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANAGRAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANAGRAM
Products information ANAGRAM

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

commerci?le teksten,bancaire terminologie,algemene teksten,medische teksten,ICT,financi?le terminologie,oenologische teksten.

Product categorie (product category): Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANAGRAM
(Get full report from official database of BE for ANAGRAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANAGRAM
Addition kinds of activities for ANAGRAM

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
35790302. Collating machines voor winkel en kantoor gebruik | Collating machines for store and office use
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain

Werken bij ANAGRAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANAGRAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANAGRAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANAGRAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van ANAGRAM in sociale netwerken
Look for responds of ANAGRAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANAGRAM. Laat een reactie achter voor ANAGRAM. ANAGRAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANAGRAM. Leave a respond for ANAGRAM. ANAGRAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANAGRAM op de google maps. Adres en contacten ANAGRAM
Location of ANAGRAM on the google maps. Address and contacts of ANAGRAM

Andere gerelateerde bedrijven als come ANAGRAM ANAGRAM: FLPARCLES SA | COLRUYT | LOCATION ET SERVICES | GARAGE VANDERMEULEBROUCKE | GALERIE INTER-HOME

Other related companies as ANAGRAM: FLPARCLES SA | COLRUYT | LOCATION ET SERVICES | GARAGE VANDERMEULEBROUCKE | GALERIE INTER-HOME

ANAGRAM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANAGRAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf ANAGRAM bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 11; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vertalers and tolken. Lijst met producten zijn commerci?le teksten,bancaire terminologie,algemene teksten,medische teksten,ICT,financi?le terminologie,oenologische teksten..
De hoofdactiviteit van ANAGRAM is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANAGRAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANAGRAM, openstaande posities, locatie van ANAGRAM op de kaart.

ANAGRAM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANAGRAM, company assigned to the tax number BE08932952880. The company ANAGRAM is located at the address: NIEUWSTRAAT 11; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vertalers and tolken. List of products are commerci?le teksten,bancaire terminologie,algemene teksten,medische teksten,ICT,financi?le terminologie,oenologische teksten..
The main activity of ANAGRAM is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANAGRAM is not available. You also can look at reviews of ANAGRAM, open positions, location of ANAGRAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANAGRAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANAGRAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANAGRAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANAGRAM, employees, financial statistics.