GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • GLASFABRIEKEN VAN BRABANT
Private companiesAmusement and Recreation Services • GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

Contactgegevens GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PINTELAAN 272; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92205539 (+32-92205539) 92205539 (+32-92205539)

Fax (fax): +32 (87) 164-96-38 +32 (87) 164-96-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASFABRIEKEN VAN BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASFABRIEKEN VAN BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASFABRIEKEN VAN BRABANT
Products information GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE05014129638
Ondernemingsnummer: 6174011230
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Bouteilles & Pots.

Product categorie (product category): Verre creux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASFABRIEKEN VAN BRABANT
(Get full report from official database of BE for GLASFABRIEKEN VAN BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASFABRIEKEN VAN BRABANT
Addition kinds of activities for GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
51999904. Baling van houtkrullen voor mulch | Baling of wood shavings for mulch
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Laat een reactie achter voor GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. GLASFABRIEKEN VAN BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. Leave a respond for GLASFABRIEKEN VAN BRABANT. GLASFABRIEKEN VAN BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASFABRIEKEN VAN BRABANT op de google maps. Adres en contacten GLASFABRIEKEN VAN BRABANT
Location of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT on the google maps. Address and contacts of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASFABRIEKEN VAN BRABANT GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: COIFFURE ALFONS | COIFFURE JEANNINE | GEORGETTE DE PAUW | Valcke & Zn NV | Depraetere "Hoofd-Zaken"

Other related companies as GLASFABRIEKEN VAN BRABANT: COIFFURE ALFONS | COIFFURE JEANNINE | GEORGETTE DE PAUW | Valcke & Zn NV | Depraetere "Hoofd-Zaken"

GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014129638. Het bedrijf GLASFABRIEKEN VAN BRABANT bevindt zich op het adres: DE PINTELAAN 272; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verre creux Fab. Lijst met producten zijn Produits: Bouteilles & Pots..
De hoofdactiviteit van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, openstaande posities, locatie van GLASFABRIEKEN VAN BRABANT op de kaart.

GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, company assigned to the tax number BE05014129638. The company GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is located at the address: DE PINTELAAN 272; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verre creux Fab. List of products are Produits: Bouteilles & Pots..
The main activity of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT is not available. You also can look at reviews of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, open positions, location of GLASFABRIEKEN VAN BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASFABRIEKEN VAN BRABANT, employees, financial statistics.