VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Private companiesRailroad Transportation • VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Contactgegevens VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 61; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93747175 (+32-93747175) 93747175 (+32-93747175)

Fax (fax): +32 (3) 808-83-76 +32 (3) 808-83-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Products information VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE06660430908
Ondernemingsnummer: 6934814453
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
39659904. Tape, haak-en-oog- en snapbevestiging | Tape, hook-and-eye, and snap fastener
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
52510101. kettingzagen | Chainsaws
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Leave a respond for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: HUIS TRIO-ANTIEK | Perfection BVBA | YVES HANQUET | TAXIS CLAUDE | INGE E.G. HEREMANS

Other related companies as VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: HUIS TRIO-ANTIEK | Perfection BVBA | YVES HANQUET | TAXIS CLAUDE | INGE E.G. HEREMANS

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06660430908. Het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 61; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de kaart.

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE06660430908. The company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is located at the address: STATIONSSTRAAT 61; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. were not found.
The main activity of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., open positions, location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.