MUTUALIT? SOCIALISTE

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • MUTUALIT? SOCIALISTE
Private companiesGeneral Merchandise Stores • MUTUALIT? SOCIALISTE

Contactgegevens MUTUALIT? SOCIALISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? SOCIALISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? SOCIALISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT 1ER 2; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43791034 (+32-43791034) 43791034 (+32-43791034)

Fax (fax): +32 (63) 442-69-77 +32 (63) 442-69-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? SOCIALISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? SOCIALISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? SOCIALISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? SOCIALISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? SOCIALISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? SOCIALISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? SOCIALISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? SOCIALISTE
Products information MUTUALIT? SOCIALISTE

BTW identificatienummer (tax): BE05518676757
Ondernemingsnummer: 8687957763
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? SOCIALISTE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? SOCIALISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? SOCIALISTE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? SOCIALISTE

25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij MUTUALIT? SOCIALISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? SOCIALISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? SOCIALISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? SOCIALISTE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? SOCIALISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? SOCIALISTE. Leave a respond for MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? SOCIALISTE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? SOCIALISTE
Location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? SOCIALISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? SOCIALISTE MUTUALIT? SOCIALISTE: Van Der Aa N | GAETANO CAPALDI | CR?CHE LES PITCHOUNETS | VAN WEZENBEKE CONSULT | CR?CHE ULENSPIEGEL

Other related companies as MUTUALIT? SOCIALISTE: Van Der Aa N | GAETANO CAPALDI | CR?CHE LES PITCHOUNETS | VAN WEZENBEKE CONSULT | CR?CHE ULENSPIEGEL

MUTUALIT? SOCIALISTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? SOCIALISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05518676757. Het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT 1ER 2; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? SOCIALISTE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? SOCIALISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? SOCIALISTE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? SOCIALISTE op de kaart.

MUTUALIT? SOCIALISTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? SOCIALISTE, company assigned to the tax number BE05518676757. The company MUTUALIT? SOCIALISTE is located at the address: AVENUE ALBERT 1ER 2; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? SOCIALISTE were not found.
The main activity of MUTUALIT? SOCIALISTE is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? SOCIALISTE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? SOCIALISTE, open positions, location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? SOCIALISTE, employees, financial statistics.