LIBERALE ZIEKENKAS

Contactgegevens LIBERALE ZIEKENKAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERALE ZIEKENKAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERALE ZIEKENKAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORBIESTRAAT 64-2; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14313633 (+32-14313633) 14313633 (+32-14313633)

Fax (fax): +32 (58) 269-44-23 +32 (58) 269-44-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERALE ZIEKENKAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERALE ZIEKENKAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERALE ZIEKENKAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERALE ZIEKENKAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERALE ZIEKENKAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERALE ZIEKENKAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERALE ZIEKENKAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERALE ZIEKENKAS
Products information LIBERALE ZIEKENKAS

BTW identificatienummer (tax): BE03086029052
Ondernemingsnummer: 6904602050
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LIBERALE ZIEKENKAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERALE ZIEKENKAS
(Get full report from official database of BE for LIBERALE ZIEKENKAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERALE ZIEKENKAS
Addition kinds of activities for LIBERALE ZIEKENKAS

20340102. Soep poeders | Soup powders
22610103. Zeefdruk van katoenen breedgeweven stoffen | Screen printing of cotton broadwoven fabrics
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
38230203. Drukmeters, draaiknop en digitaal | Pressure gauges, dial and digital
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
47319906. Transport clearinghouse | Transport clearinghouse
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij LIBERALE ZIEKENKAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERALE ZIEKENKAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERALE ZIEKENKAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERALE ZIEKENKAS. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van LIBERALE ZIEKENKAS in sociale netwerken
Look for responds of LIBERALE ZIEKENKAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERALE ZIEKENKAS. Laat een reactie achter voor LIBERALE ZIEKENKAS. LIBERALE ZIEKENKAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERALE ZIEKENKAS. Leave a respond for LIBERALE ZIEKENKAS. LIBERALE ZIEKENKAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERALE ZIEKENKAS op de google maps. Adres en contacten LIBERALE ZIEKENKAS
Location of LIBERALE ZIEKENKAS on the google maps. Address and contacts of LIBERALE ZIEKENKAS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERALE ZIEKENKAS LIBERALE ZIEKENKAS: JEAN BOURGEOIS | VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | JOZEF LEUCKX | MEUBLES ALBERT | AC COMMUNICATION

Other related companies as LIBERALE ZIEKENKAS: JEAN BOURGEOIS | VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | JOZEF LEUCKX | MEUBLES ALBERT | AC COMMUNICATION

LIBERALE ZIEKENKAS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERALE ZIEKENKAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03086029052. Het bedrijf LIBERALE ZIEKENKAS bevindt zich op het adres: CORBIESTRAAT 64-2; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in LIBERALE ZIEKENKAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBERALE ZIEKENKAS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERALE ZIEKENKAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERALE ZIEKENKAS, openstaande posities, locatie van LIBERALE ZIEKENKAS op de kaart.

LIBERALE ZIEKENKAS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERALE ZIEKENKAS, company assigned to the tax number BE03086029052. The company LIBERALE ZIEKENKAS is located at the address: CORBIESTRAAT 64-2; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in LIBERALE ZIEKENKAS were not found.
The main activity of LIBERALE ZIEKENKAS is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERALE ZIEKENKAS is not available. You also can look at reviews of LIBERALE ZIEKENKAS, open positions, location of LIBERALE ZIEKENKAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERALE ZIEKENKAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERALE ZIEKENKAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERALE ZIEKENKAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERALE ZIEKENKAS, employees, financial statistics.