KBC

Contactgegevens KBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): BERGSTRAAT 19; 8511; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56414360 (+32-56414360) 56414360 (+32-56414360)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC
Products information KBC

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC
(Get full report from official database of BE for KBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC
Addition kinds of activities for KBC

599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
22840103. Rayon draad | Rayon thread
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
35450210. Reamers, gereedschapsmiddelen | Reamers, machine tool
39491304. Lacrosse apparatuur en benodigdheden, algemeen | Lacrosse equipment and supplies, general
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij KBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van KBC in sociale netwerken
Look for responds of KBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC. Laat een reactie achter voor KBC. KBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC. Leave a respond for KBC. KBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC op de google maps. Adres en contacten KBC
Location of KBC on the google maps. Address and contacts of KBC

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC KBC: FREVI | BUREAU D?ETUDES METRIC | MANZO A | JEAN DRICOT | AQUA PLUS REBECQ

Other related companies as KBC: FREVI | BUREAU D?ETUDES METRIC | MANZO A | JEAN DRICOT | AQUA PLUS REBECQ

KBC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf KBC bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 19; 8511; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van KBC is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC, openstaande posities, locatie van KBC op de kaart.

KBC is a company, that was registered 1988 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is KBC, company assigned to the tax number BE08636322021. The company KBC is located at the address: BERGSTRAAT 19; 8511; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of KBC is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC is not available. You also can look at reviews of KBC, open positions, location of KBC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC, employees, financial statistics.