VIDEOTHEEK DEN DAM

Contactgegevens VIDEOTHEEK DEN DAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEOTHEEK DEN DAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEOTHEEK DEN DAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMPLEIN 9; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32343220 32343220

Fax (fax): +32 (81) 598-85-11 +32 (81) 598-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEOTHEEK DEN DAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEOTHEEK DEN DAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEOTHEEK DEN DAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEOTHEEK DEN DAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEOTHEEK DEN DAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEOTHEEK DEN DAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEOTHEEK DEN DAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEOTHEEK DEN DAM
Products information VIDEOTHEEK DEN DAM

BTW identificatienummer (tax): BE05499725341
Ondernemingsnummer: 9656677246
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VIDEOTHEEK DEN DAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEOTHEEK DEN DAM
(Get full report from official database of BE for VIDEOTHEEK DEN DAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEOTHEEK DEN DAM
Addition kinds of activities for VIDEOTHEEK DEN DAM

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
504599. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks

Werken bij VIDEOTHEEK DEN DAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEOTHEEK DEN DAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEOTHEEK DEN DAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEOTHEEK DEN DAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

Zoek naar antwoorden van VIDEOTHEEK DEN DAM in sociale netwerken
Look for responds of VIDEOTHEEK DEN DAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEOTHEEK DEN DAM. Laat een reactie achter voor VIDEOTHEEK DEN DAM. VIDEOTHEEK DEN DAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEOTHEEK DEN DAM. Leave a respond for VIDEOTHEEK DEN DAM. VIDEOTHEEK DEN DAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEOTHEEK DEN DAM op de google maps. Adres en contacten VIDEOTHEEK DEN DAM
Location of VIDEOTHEEK DEN DAM on the google maps. Address and contacts of VIDEOTHEEK DEN DAM

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEOTHEEK DEN DAM VIDEOTHEEK DEN DAM: Coiffure Nicole | Tapanga Art Glass Studio | Waterschoot Castings BVBA | JASPERS JOHAN/CULINA | POLICE F?D?RALE

Other related companies as VIDEOTHEEK DEN DAM: Coiffure Nicole | Tapanga Art Glass Studio | Waterschoot Castings BVBA | JASPERS JOHAN/CULINA | POLICE F?D?RALE

VIDEOTHEEK DEN DAM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEOTHEEK DEN DAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499725341. Het bedrijf VIDEOTHEEK DEN DAM bevindt zich op het adres: DAMPLEIN 9; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in VIDEOTHEEK DEN DAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEOTHEEK DEN DAM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEOTHEEK DEN DAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEOTHEEK DEN DAM, openstaande posities, locatie van VIDEOTHEEK DEN DAM op de kaart.

VIDEOTHEEK DEN DAM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEOTHEEK DEN DAM, company assigned to the tax number BE05499725341. The company VIDEOTHEEK DEN DAM is located at the address: DAMPLEIN 9; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verhuur video and audio. Products created in VIDEOTHEEK DEN DAM were not found.
The main activity of VIDEOTHEEK DEN DAM is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEOTHEEK DEN DAM is not available. You also can look at reviews of VIDEOTHEEK DEN DAM, open positions, location of VIDEOTHEEK DEN DAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEOTHEEK DEN DAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEOTHEEK DEN DAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEOTHEEK DEN DAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEOTHEEK DEN DAM, employees, financial statistics.