ALPHAMULTI BVBA

Contactgegevens ALPHAMULTI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHAMULTI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHAMULTI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monte-Carlolaan 9 1190 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-39-11-33 32-71-39-11-33

Fax (fax): +32 (61) 647-41-94 +32 (61) 647-41-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHAMULTI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHAMULTI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHAMULTI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHAMULTI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHAMULTI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHAMULTI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHAMULTI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHAMULTI BVBA
Products information ALPHAMULTI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06122650146
Ondernemingsnummer: 8728332519
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ALPHAMULTI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHAMULTI BVBA
(Get full report from official database of BE for ALPHAMULTI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHAMULTI BVBA
Addition kinds of activities for ALPHAMULTI BVBA

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij ALPHAMULTI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHAMULTI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHAMULTI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHAMULTI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van ALPHAMULTI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALPHAMULTI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHAMULTI BVBA. Laat een reactie achter voor ALPHAMULTI BVBA. ALPHAMULTI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHAMULTI BVBA. Leave a respond for ALPHAMULTI BVBA. ALPHAMULTI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHAMULTI BVBA op de google maps. Adres en contacten ALPHAMULTI BVBA
Location of ALPHAMULTI BVBA on the google maps. Address and contacts of ALPHAMULTI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHAMULTI BVBA ALPHAMULTI BVBA: TTC GALMAARDEN | DE ARK | SUNGLASSES HUT | Piteraerents J | Dava-Sea NV

Other related companies as ALPHAMULTI BVBA: TTC GALMAARDEN | DE ARK | SUNGLASSES HUT | Piteraerents J | Dava-Sea NV

ALPHAMULTI BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHAMULTI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06122650146. Het bedrijf ALPHAMULTI BVBA bevindt zich op het adres: Monte-Carlolaan 9 1190 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in ALPHAMULTI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHAMULTI BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHAMULTI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHAMULTI BVBA, openstaande posities, locatie van ALPHAMULTI BVBA op de kaart.

ALPHAMULTI BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHAMULTI BVBA, company assigned to the tax number BE06122650146. The company ALPHAMULTI BVBA is located at the address: Monte-Carlolaan 9 1190 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in ALPHAMULTI BVBA were not found.
The main activity of ALPHAMULTI BVBA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHAMULTI BVBA is not available. You also can look at reviews of ALPHAMULTI BVBA, open positions, location of ALPHAMULTI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHAMULTI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHAMULTI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHAMULTI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHAMULTI BVBA, employees, financial statistics.