MOVIE NIGHT VIDEOSTORE

Contactgegevens MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVIE NIGHT VIDEOSTORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LUCIEN DEFAYS 87; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87300600 (+32-87300600) 87300600 (+32-87300600)

Fax (fax): +32 (50) 405-19-73 +32 (50) 405-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVIE NIGHT VIDEOSTORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVIE NIGHT VIDEOSTORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVIE NIGHT VIDEOSTORE
Products information MOVIE NIGHT VIDEOSTORE

BTW identificatienummer (tax): BE02807525634
Ondernemingsnummer: 9010131835
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MOVIE NIGHT VIDEOSTORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVIE NIGHT VIDEOSTORE
(Get full report from official database of BE for MOVIE NIGHT VIDEOSTORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVIE NIGHT VIDEOSTORE
Addition kinds of activities for MOVIE NIGHT VIDEOSTORE

202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
355501. Drukpersen | Printing presses
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

Zoek naar antwoorden van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE in sociale netwerken
Look for responds of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Laat een reactie achter voor MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. MOVIE NIGHT VIDEOSTORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. Leave a respond for MOVIE NIGHT VIDEOSTORE. MOVIE NIGHT VIDEOSTORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVIE NIGHT VIDEOSTORE op de google maps. Adres en contacten MOVIE NIGHT VIDEOSTORE
Location of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE on the google maps. Address and contacts of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVIE NIGHT VIDEOSTORE MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: JEAN-LOUIS WAUTIER | CHRISTIAN PINERA-GONZALEZ | TRANSDECO | JOSEPH BAUMANS | David Andries

Other related companies as MOVIE NIGHT VIDEOSTORE: JEAN-LOUIS WAUTIER | CHRISTIAN PINERA-GONZALEZ | TRANSDECO | JOSEPH BAUMANS | David Andries

MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807525634. Het bedrijf MOVIE NIGHT VIDEOSTORE bevindt zich op het adres: RUE LUCIEN DEFAYS 87; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in MOVIE NIGHT VIDEOSTORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, openstaande posities, locatie van MOVIE NIGHT VIDEOSTORE op de kaart.

MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, company assigned to the tax number BE02807525634. The company MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is located at the address: RUE LUCIEN DEFAYS 87; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur video and audio. Products created in MOVIE NIGHT VIDEOSTORE were not found.
The main activity of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE is not available. You also can look at reviews of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, open positions, location of MOVIE NIGHT VIDEOSTORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVIE NIGHT VIDEOSTORE, employees, financial statistics.