EROTHEEK LIBIDOS

Contactgegevens EROTHEEK LIBIDOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EROTHEEK LIBIDOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EROTHEEK LIBIDOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEKORFSTRAAT 12; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15754744 (+32-15754744) 15754744 (+32-15754744)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EROTHEEK LIBIDOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EROTHEEK LIBIDOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EROTHEEK LIBIDOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EROTHEEK LIBIDOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EROTHEEK LIBIDOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EROTHEEK LIBIDOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EROTHEEK LIBIDOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EROTHEEK LIBIDOS
Products information EROTHEEK LIBIDOS

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in EROTHEEK LIBIDOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur video and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EROTHEEK LIBIDOS
(Get full report from official database of BE for EROTHEEK LIBIDOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EROTHEEK LIBIDOS
Addition kinds of activities for EROTHEEK LIBIDOS

14590202. Cyanietwinning | Cyanite mining
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
35780300. Bankmachines | Banking machines
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
50850504. tandwielen | Sprockets
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij EROTHEEK LIBIDOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EROTHEEK LIBIDOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EROTHEEK LIBIDOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EROTHEEK LIBIDOS. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

Zoek naar antwoorden van EROTHEEK LIBIDOS in sociale netwerken
Look for responds of EROTHEEK LIBIDOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EROTHEEK LIBIDOS. Laat een reactie achter voor EROTHEEK LIBIDOS. EROTHEEK LIBIDOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EROTHEEK LIBIDOS. Leave a respond for EROTHEEK LIBIDOS. EROTHEEK LIBIDOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EROTHEEK LIBIDOS op de google maps. Adres en contacten EROTHEEK LIBIDOS
Location of EROTHEEK LIBIDOS on the google maps. Address and contacts of EROTHEEK LIBIDOS

Andere gerelateerde bedrijven als come EROTHEEK LIBIDOS EROTHEEK LIBIDOS: RUSTHUIS NATUURRUST | Trends | M. VANIERSCHOT | CLERCKX K | NESS CONCEPT

Other related companies as EROTHEEK LIBIDOS: RUSTHUIS NATUURRUST | Trends | M. VANIERSCHOT | CLERCKX K | NESS CONCEPT

EROTHEEK LIBIDOS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EROTHEEK LIBIDOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf EROTHEEK LIBIDOS bevindt zich op het adres: BIEKORFSTRAAT 12; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verhuur video and audio. Producten gemaakt in EROTHEEK LIBIDOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EROTHEEK LIBIDOS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EROTHEEK LIBIDOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EROTHEEK LIBIDOS, openstaande posities, locatie van EROTHEEK LIBIDOS op de kaart.

EROTHEEK LIBIDOS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EROTHEEK LIBIDOS, company assigned to the tax number BE06305023193. The company EROTHEEK LIBIDOS is located at the address: BIEKORFSTRAAT 12; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verhuur video and audio. Products created in EROTHEEK LIBIDOS were not found.
The main activity of EROTHEEK LIBIDOS is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EROTHEEK LIBIDOS is not available. You also can look at reviews of EROTHEEK LIBIDOS, open positions, location of EROTHEEK LIBIDOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EROTHEEK LIBIDOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EROTHEEK LIBIDOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EROTHEEK LIBIDOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EROTHEEK LIBIDOS, employees, financial statistics.