SOUND & LIGHT PARTNER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SOUND & LIGHT PARTNER
Private companiesRailroad Transportation • SOUND & LIGHT PARTNER

Contactgegevens SOUND & LIGHT PARTNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOUND & LIGHT PARTNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOUND & LIGHT PARTNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 439; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81213399 (+32-81213399) 81213399 (+32-81213399)

Fax (fax): +32 (56) 571-25-46 +32 (56) 571-25-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOUND & LIGHT PARTNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOUND & LIGHT PARTNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOUND & LIGHT PARTNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOUND & LIGHT PARTNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOUND & LIGHT PARTNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOUND & LIGHT PARTNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOUND & LIGHT PARTNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOUND & LIGHT PARTNER
Products information SOUND & LIGHT PARTNER

BTW identificatienummer (tax): BE02439483642
Ondernemingsnummer: 6431640625
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SOUND & LIGHT PARTNER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOUND & LIGHT PARTNER
(Get full report from official database of BE for SOUND & LIGHT PARTNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOUND & LIGHT PARTNER
Addition kinds of activities for SOUND & LIGHT PARTNER

20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij SOUND & LIGHT PARTNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOUND & LIGHT PARTNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOUND & LIGHT PARTNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOUND & LIGHT PARTNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van SOUND & LIGHT PARTNER in sociale netwerken
Look for responds of SOUND & LIGHT PARTNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOUND & LIGHT PARTNER. Laat een reactie achter voor SOUND & LIGHT PARTNER. SOUND & LIGHT PARTNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOUND & LIGHT PARTNER. Leave a respond for SOUND & LIGHT PARTNER. SOUND & LIGHT PARTNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOUND & LIGHT PARTNER op de google maps. Adres en contacten SOUND & LIGHT PARTNER
Location of SOUND & LIGHT PARTNER on the google maps. Address and contacts of SOUND & LIGHT PARTNER

Andere gerelateerde bedrijven als come SOUND & LIGHT PARTNER SOUND & LIGHT PARTNER: Waeterloos E | ROMAIN STRAUVEN | Fran?ois Ph | BASISSCHOOL WESTERGHEM | COLPAERT

Other related companies as SOUND & LIGHT PARTNER: Waeterloos E | ROMAIN STRAUVEN | Fran?ois Ph | BASISSCHOOL WESTERGHEM | COLPAERT

SOUND & LIGHT PARTNER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOUND & LIGHT PARTNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02439483642. Het bedrijf SOUND & LIGHT PARTNER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 439; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in SOUND & LIGHT PARTNER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOUND & LIGHT PARTNER is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOUND & LIGHT PARTNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOUND & LIGHT PARTNER, openstaande posities, locatie van SOUND & LIGHT PARTNER op de kaart.

SOUND & LIGHT PARTNER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOUND & LIGHT PARTNER, company assigned to the tax number BE02439483642. The company SOUND & LIGHT PARTNER is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 439; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in SOUND & LIGHT PARTNER were not found.
The main activity of SOUND & LIGHT PARTNER is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOUND & LIGHT PARTNER is not available. You also can look at reviews of SOUND & LIGHT PARTNER, open positions, location of SOUND & LIGHT PARTNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOUND & LIGHT PARTNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOUND & LIGHT PARTNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOUND & LIGHT PARTNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOUND & LIGHT PARTNER, employees, financial statistics.